BEZ BRIGE SRBIJO, OVO JE NOVI SELEKTOR! NAJURNEBESNIJE FORE NA RAČUN "ORLOVA" POSLE EVRO: Lalat, Ceca ili Prijovićka? Bog te video (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

28.06.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema razloga za tugu - idu Olimpijske igre.

BEZ BRIGE SRBIJO, OVO JE NOVI SELEKTOR! NAJURNEBESNIJE FORE NA RAČUN "ORLOVA" POSLE EVRO: Lalat, Ceca ili Prijovićka? Bog te video (FOTO+VIDEO)

Foto: X/printscreen

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je krah na Evropskom prvenstvu i činjenica je da smo svi mnogo više očekivali od "orlova" u Nemačkoj.

Međutim, baš kao što nas loši rezultati nisu sprečavali da se "ložimo", tako nisu mogli ni da prekinu šalu na račun naše igre na EVRO. Naravno, sve u granicama normale, bez bilo kakvih uvreda.

Najraspoloženiji su korisnici na društvenim mrežama bili posle, sada već čuvene Piksijeve slike pred kraj meča sa Englezima gde izgleda totalno devastirano, baš kao i onomad protiv Švajcarske u Kataru.

Istina je da ni Danci nisu odigrali mnogo bolje grupnu fazu od Srbije, ali su neku ustaljenu taktiku imali...


Mnogi su očekivali da Srbija pobedi Sloveniju i tako obezbedi plasman dalje među najboljih 16, međutim, "kestenje iz vatre" je vadio Luka Jović, a posebno je pažnju privukla scena sa kraja meča gde je Piksi posle gola prišao navijaču koji mu je na poluvremenu prigovarao kako nas Slovenci gaze.

Ipak, jasno je i da je Srbija zemlja sa sedam miliona selektora, te da svi vrlo često volimo da zamerimo, nebitno ispostavilo se to tačnim ili netačnim, pa mislimo da smo najpametniji.

Sergej je proglašen za jedno od najvećih razočarenja Evropskog prvenstva, a svi smo bili saglasni sa tim i posle Slovenaca kada je ostao u senci Samardžića i Birmančevića.

Često se provlačio "mim": "Jel ovo neki štos iz Minhena?", a dominirala je naravno i popularna stranica Neguj mo Srbski jezik koja je izbacila i pesmu podrške "orlovima" sa Bobanom Rajovićem, ali ni to nije pomoglo da se napravi bolji rezultat, pa su prešli na sprdnju...

Za kraj su imali ideju i ko bi to mogao da bude naslednik Dragana Stojkovića - Ceca ili Lalat?


A nama ne preostaje ništa drugo nego da se zagrejemo da u istoj meri nastavimo i na Olimpijskim igrama.

I još par "mimova" vrednih pomena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading