SRBIJA JE IGRALA JADNO NA EP, PIKSI MORA DA LETI! PRVOTIMAC ZVEZDE ZAGRMEO: Nije bilo nikakve taktike!

Autor:

Sport

28.06.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se ne smiruju strasti...

SRBIJA JE IGRALA JADNO NA EP, PIKSI MORA DA LETI! PRVOTIMAC ZVEZDE ZAGRMEO: Nije bilo nikakve taktike!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Čukaričkog

Reprezentacija Srbije doživela je krah na Evropskom prvenstvu i kako dani odmiču bura se ne stišava, već se pojavljuje sve više nezadovoljnih - igrača, navijača, funkcionera...

Jedan od njih je i levi bek Crvene zvezde Milan Rodić. Zvezdin "vojnik" je već sedam godina na Marakani, a svojevremeno je sjajnim nastupima u crveno-belom dresu zaslužio poziv nacionalnog tima za koji je nastupao u sedam navrata. Ipak, to se nije dogodilo nijednom od kako je na klupu Srbije seo Dragan Stojković Piksi kog Rodić vidi kao glavnog krivca za neuspeh u Nemačkoj.

- Srbija je igrala jadno na na Evropskom prvenstvu. Nije bilo nikakve taktike, igrači nisu razumeli šta treba da rade. Zato je rezultat ovako bedan. Mislim da Srbija mora da promeni selektora jer na Mundijalu u Kataru je Stojković osvojio samo bod, a sada samo dva. To nije dovoljno za ovakva takmičenja, rekao je Rodić za ruske medije.

Republika

Foto: Starsport

Rodić u reprezentaciji

Posebno se osvrnuo na meč sa Engleskom.

- Od dobrih stvari, izdvojio bih utakmicu sa Engleskom. Iako su svi mislili da će Engleska biti na višem nivou. Ali, očigledno je da su njihovi igrači došli umorni. Mnogi od njih su se borili za trofeje u jakim ligama i evropskim takmičenjima. Samo je to drugo poluvreme protiv Engleza bilo dobro za Srbiju, sve ostalo je bilo jako loše, dodao je Rodić, a potom se osvrnuo za ruske medije i na prijateljski turnir koji se tamo igra, a na kom učestvuju njegov bivši klub Zenit, Soči i argentinski Taljeres:

- Igramo protiv Zenita na svaka tri meseca i osećamo se kao da je domaća utakmica. Nekada oni dođu u Srbiju, nekada mi odemo u Sankt Peterburg. Osećamo je jako lepo i prijatno u tom gradu. Zvezda će imati tri kvalitetne provere na trniru koje će nam biti od pomoći da se što bolje pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading