OBJAVLJENI NAJNOVIJI DETALJI O SPLAVU VESNE DE VINČE: Najbliži saradnik raskrinkao MISTERIJU šta se dešavalo pre POLICIJE!

Autor:

Zabava

28.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji o slučaju splava Vesne De Vinče!

OBJAVLJENI NAJNOVIJI DETALJI O SPLAVU VESNE DE VINČE: Najbliži saradnik raskrinkao MISTERIJU šta se dešavalo pre POLICIJE!

Foto: Printscreen/Instagram, instagram.com/vesnadevinca

Jutros je javnost bila potresena kada je Vesna De Vinča objavila video u kom kroz suze obaveštava da nakon 19 godina mora da napusti splav na kom je živela. Drama i haos oko čitave situacije se još uvek ne smiruju, te čitavu javnost zanima gde će nakon svega Vesna biti smeštena.

Vesnina desna ruka, Milanka Đorđević, otkrila je da je sa Vesnom sve u redu.

"Splav je prebačen na drugu lokaciju, ona je samo ovo sve emotivno doživela i zato ne želi da komunicira ni sa kim. Sve je u redu, samo joj je to odlaženje sa tog mesta nakon 20 godina teško palo. Ona nastavlja gde je stala samo joj treba da se malo sabere", iskreno je rekla Milanka za Kurir.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen/youtube.com/vratimolepoturekama

Vesna De Vinča

 


Nakon objavljivanja videa, prijatelji i kolege su iskazali podršku Vesni i pružili joj reči ohrabrenja u ovim teškim trenucima. Mnogi su istakli da je Vesna bila simbol tog splava i da će uvek imati posebno mesto u njihovim srcima.

Iako je javnost bila zabrinuta za Vesnu, sada je jasno da je ona dobro i da se privikava na novu lokaciju svog doma. Njeni budući planovi nisu otkriveni, ali je sigurno da će Vesna nastaviti svoj rad i delovanje kao i do sada.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram, instagram.com/vesnadevinca

Vesna De Vinča splav

 


Vesna De Vinča je tokom godina postala poznata po svom angažmanu i humanitarnom radu, a njeno emotivno obraćanje javnosti dodatno je istaklo njenu ranjivost i istrajnost u suočavanju sa životnim izazovima. Svojom hrabrošću i iskrenošću, Vesna je još jednom pokazala koliko je važno biti autentičan i otvoren prema drugima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading