VUČIĆ: Počinje najveći rat, Hezbolah i Iran protiv Izraela - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU, DANAS NA POKLON DODATAK "ASTRO"

Autor:

Vesti

01.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VUČIĆ: Počinje najveći rat, Hezbolah i Iran protiv Izraela - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU, DANAS NA POKLON DODATAK "ASTRO"

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Aleksandar Vučić

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 01. jula donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje dnevnog lista poklon - dodatak: ASTRO

 

OTAC: VEHABIJE NEKA GA SAHRANE, PORODICA NEĆE!

Otac teroriste Miloša Žujovića Zoran Žujović iz Male Vrbice u očaju je, plačući, za Srpski telegraf rekao da se njemu i supruzi Biljani ne živi i da više nemaju smisao postojanja jer im je jedinac zadao udarac od kojeg se za života ne mogu oporaviti. I majka Biljana je iz kreveta progovorila rekavši da su Miloševu ženu Besu, koja se prezivala Hadžović, primili u kuću, u nadi da će se on promeniti i vratiti na normalan put ako uspe da se otrgne od sekte.

Kako nam je rekla Biljana, platio je glavom to što su ga teški vehabijski sektaši skroz opčinili.

- Otrgli su ga od porodice i normalnosti i da počini takvo zlo, da ubija. Ne znamo ni ko će da ga sahrani, a nama to ne dozvoljava razum da uradimo - rekla je Biljana.

 

SVET NA PRAGU KRVAVOG SCENARIJA! VUČIĆ: POČINJE NAJVEĆI RAT - Hezbolah i Iran protiv Izraela

Uveren sam da za svet stiže mnogo teže vreme. Biće teško, gotovo nemoguće, izbeći sukob Izraela i libanskog Hezbolaha, iza kog stoji Iran. To će biti pravi veliki sukob, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Hamas (palestinska oružana formacija u Pojasu Gaze) jeste taj koji može da okupi ceo islamski svet, u smislu deklaracija i humanitarne podrške, ali ne i direktnog učešća u ratu. A Hezbolah već predstavlja rat Izraela s Libanom i uvodi nas u veliki sukob na onome što se zove Sveta zemlja, koji ima kapacitet da angažuje kompletan Zapad i Istok - rekao je Vučić.

 

SKANDAL U NEMAČKOJ! ANALENA SE ŠMINKALA ZA 136.500 EVRA

Nemci su zanemeli kad im je ispostavljen račun za basnoslovne izdatke njihove ministarke spoljnih poslova. Analena Berbok, samo na šminku i frizuru 2022, potrošila je 136.500 evra godišnje.

Kritičari su ukazali da ona rasipa novac dok nemačka privreda sve gore stoji, ali nju to nije uznemirilo.

 

OTKRIVAMO: KO ĆE POBEDITI U ELITI - ANITA PROTIV ANELI

Zajedno s julom ušli smo polako u foto-finiš završnice "Elite 7", koja je zakazana za 13. jul, a mnogi astrolozi već predviđaju glavne favorite, eventualne pobednike, kao i to koji će parovi opstati nakon rijalitija, a koji će pući kao zvečka čim zakorače u stvarni svet.

Poznata numerološkinja Ivka za portal Srpskog telegrafa, Republika, otkrila je kako su naklonjene zvezde kad su učesnici rijalitija u pitanju. 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 01. jul 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Sava

01.07.2024 07:10

Imamo jasan stav za sva pitanja i sprmene odgovore

Nikola

01.07.2024 07:50

Sama pomisao me užasava jer to više nije Iran i Hezbolah protiv Izraela već i protiv Amerike, a onda je tu Rusija da podrži Iran itd...

Arakis

01.07.2024 07:51

Naša generacijska obaveza je da izbegnemo budući svetski sukob koji je izgleda neminovan. Dosta smo ginuli u svetskim ratovima.

Rade

01.07.2024 07:52

Moramo da se spremamo kao da ćemo mi sutra ratovati, kako bismo sačuvali mir koji sada imamo.