GLIŠIĆ O GNUSNIM NAPADIMA NA DANILA VUČIĆA: Opozicija u Srbiji koristi decu za političku borbu, to niko u svetu ne radi

Autor:

Vesti

07.07.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema njegovim rečima, to su kompleksi pošto ne mogu da pobede Vučića na izborima

GLIŠIĆ O GNUSNIM NAPADIMA NA DANILA VUČIĆA: Opozicija u Srbiji koristi decu za političku borbu, to niko u svetu ne radi

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je večeras da niko u svetu ne radi ono što radi opozicija u Srbiji, a to je da koristi decu u svrhu političke borbe, da stavlja metu na čelo deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da se nada da će tužilaštvo početi da procesuira takve slučajeva.

Reagujući na izjave opozicionog političara Srđana Škora, Glišić je na TV Pink rekao da su to monstruozne pretnje na račun dece Aleksandra Vučića i da to nije prvi put.

"Mlađeg sina bi da mu zatvore u šahtu, ćerku bi da mu siluju. Starijeg sina, već ne znam koji put, etiketiraju i stavljaju mu metu na čelo. Ja se samo nadam da će jednom neko da se seti da procesuira ljude, kojima ni deca nisu svetinja", rekao je Gliše.

On je dodao da ne zna gde je granica kada uđete u politiku i kada nešto pokušavate da ostvarite, ali da mu je jasno da se nekad potežu i teže reči.

"Ali niko do sada nije radio radio ovo što radi opozicija u Srbiji, da decu upotrebljavaju u službu političke borbe. Nadam se da će tužilaštvo te slučajeve da procesuira", poručio je Glišić.

On je dodao da to nije prvi put i da se to dešava već godinama.

"Šta je sledeće, da li čekamo da to neko i ostvari. Da neko, posle godina crtanja mete na čelu deci, krene da realizuju", rekao je Glišić.

Prema njegovim rečima, to su kompleksi pošto ne mogu da pobede Vučića na izborima.

"Oni su ljubomorni jer ne mogu da podnesu komplekse svoje nesposobnosti u odnosu na ono što je on uradio za državu. Svi se voze auto-putevima, svi uživaju u boljem životnom standardu, ali taj kompleks manifestuju tako što mu napadaju decu", zaključio je i dodao da pojedini opozicionari to rade sa namerom i da je to bezobrazluk.

Kako je rekao, nema dileme da je to napad na Aleksandra Vučića.

"Oni su doživeli još jedan izborni debakl iz koga nisu izvukli nikakav nauk, već kreću sa uvredama. Ajde jednom da tužilaštvo sve to ispita i da neko ispita one koji ugrožavaju bezbednost dece predsednika Republike. Ovo ne traje od juče i svaki put je sve bestijalnije, bahatije i besprizornije", rekao je Glišić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Gara

07.07.2024 22:59

Treba se stati na put tim pretnjama upucenim Vucicevoj deci.

Filip

07.07.2024 23:00

Ovo je dokaz koliko su neki spremni da idu daleko u svom neprijateljstvu prema Vučiću. Pravda će pobediti!

Ena

07.07.2024 23:18

Opozicija je skroz poludela. Ovo su strašne pretnje za koje bi neko trebalo da odgovara.

Tara

08.07.2024 05:56

Dokle ide ova opozicija