NEPRIJATELJI BEOGRADA U REGIONU U PANICI ZBOG DOGOVORA EU I SRBIJE OKO LITIJUMA: "VUČIĆ sada ima najjače oružje" - evo kako pokušavaju da STAVE KLINOVE U SRPSKE TOČKOVE!

Autor:

Vesti

21.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije i nisu najsrećnije zbog dogovora koji će Srbiju od njih udaljiti hiljadama svetlosnih godina!

NEPRIJATELJI BEOGRADA U REGIONU U PANICI ZBOG DOGOVORA EU I SRBIJE OKO LITIJUMA: "VUČIĆ sada ima najjače oružje" - evo kako pokušavaju da STAVE KLINOVE U SRPSKE TOČKOVE!

Foto: www.profimedia.rs/Tanjug

Nastavljaju se prozivke na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koje stižu iz regiona...

Kao što sami možete videti u nastavku, ceo region je u sumanutoj panici zbog dogovora Evropske unije i Srbije oko litijuma!

Prvo se oglasio Enver Hodžaj koji je rekao da je Srbija stekla ozbiljjo oružje koje će koristiti protiv vlasti u Prištini, pa je hrvatska televizija emitovala prilog pod nazivom: "Ko ima litijum gospodariće svetom", a sada sarajevski političar tvrdi da će EU žrtvovati deo suvereniteta BiH i dati ga Srbima zbog Vučićevog dogovora sa Evropskom unijom.

Tako se na islamističkom portalu "Slobodna Bosna" oglasio potpredsednik stranke Naprijed Nasuf Hadžiahmetović.

Nakon samita o energetskim sirovinama u Beogradu i Memoranduma Srbije i Evropske komisije o sirovinama, Hadžiahmetović tvrdi da postaje očito da je "Vučić dogovorio elemente iz Deklaracije Svesrpskog sabora sa EU, koja je pristala na ustupke u BiH u zamenu za litijum".

- EU je jednostavno žrtvovala elemente suvereniteta BiH, dajući Srbiji i RS-u privid početka ujedinjenja. Predsedništvo BiH zbog ovog mora protestirati prema EU i jasno naglasiti da su ekonomski interesi postali vodilja u odnosu prema BiH i ciljevima Srbije u BiH. Vučić i Srbija izlaze kao pobednici u ovoj fazi - izjavio je Hadžiahmetović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading