"SVI NAVODNO BRANE NAČELA, A NIKO, OSIM MALIH ZEMALJA, IH NE POŠTUJE"! Vučić se oglasio iz Njujorka! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.09.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike sile nisu zainteresovane ni za istinu, ni za pravo, istakao je Vučić.

"SVI NAVODNO BRANE NAČELA, A NIKO, OSIM MALIH ZEMALJA,  IH NE POŠTUJE"! Vučić se oglasio iz Njujorka! (VIDEO)

Foto: instagram.com/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u generalnoj debati 79. zasedanja Generalne skupštine UN da svetu preti nuklearna katastrofa, a deo tog govora objavio je i na svojoj Instagram stranici.

 

 

- U trenutku kada je svet na ivici katastrofe, svi navodno brane načela, a niko osim malih zemalja ne priznaje nikakve greške i ne poštuje nikakve principe, velike sile nisu zainteresovane ni za istinu, ni za pravo - deo je govora Vučića u GS UN.

Predsednik je poslao još jednu poruku večeras putem svog Instagram naloga, takođe iz svog govora koji je održao u Njujorku.

 

 

- Kao predsednik Srbije, za mene najlepše zemlje na svetu, verujem u svet zasnovan na pravim, a ne lažnim vrednostima. Verujem da će snaga zemalja u razvoju, svih nas koji smo podigli glave i koji smemo da govorimo istinu, biti temelj novog, drugačijeg i boljeg sveta.

- Maloj, ali ponosnoj Srbiji, ne preostaje ništa drugo nego da bude posvećena svom ekonomskom napretku, ubrzanom rastu, novim tehnologijama, inovacijama i da gleda u budućnost, da čeka trenutak kada će principi poštovanja međunarodnog prava biti vraćeni na svetsku političku pozornicu - rekao je Vučić.

 

Celokupan govor predsednika Vučića u Generalnoj skupština UN možete pročitati na ovom linku.

Predsednik govor podržali se večeras brojni politačari u zemlji poput premijera Miloša Vučevića, Ivice Dačica...

 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading