MALOVIĆ: Vučićev govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države

Autor:

Vesti

24.09.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljamo našu borbu za slobodu i nezavisnost Srbije, uz Aleksandra Vučića kao i uvek, jer predaja za nas nije i nikada neće biti opcija!, zaključio je Malović

MALOVIĆ: Vučićev govor u UN primer obraćanja predsednika slobodne države

Foto: SNS

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke,  izrazio je večeras snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija održao lekciju velikim silama i poslao poruku da sa slobodom Srbije "nema cenkanja".

- Pružam punu podršku Aleksandru Vučiću u njegovoj celoživotnoj borbi za očuvanje interesa Srba i Srbije u svakoj prilici i na svakom mestu! Svaki Srbin, koji se ne stidi svog imena i porekla, dužan je da stoji iza svake reči koju je večeras izgovorio u UN. Ponovo je imao dovoljno hrabrosti da celom svetu u lice kaže šta mislimo o njihovoj demokratiji i njihovom miru i šta su nam oni doneli - istakao je Branislav Malović i nastavio:

- Srbija je, na ponos svih nas, u zadnjoj deceniji pod njegovim vođstvom pokazala koliko mi zaista cenimo svoju domovinu i svakog čoveka u njoj, kao i to koliko jedno društvo može da napreduje kada ga vodi neko ko tu državu uvek stavlja na prvo mesto. U UN se večeras ponovo čuo glas suvereniteta, nezavisnosti i prkosa Srbije.

- Nastavljamo našu borbu za slobodu i nezavisnost Srbije, uz Aleksandra Vučića kao i uvek, jer predaja za nas nije i nikada neće biti opcija! - zaključio je Malović.

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić govorio je večeras na sednici Generalne skupštine UN, a šta je sve tom prikom kazao pročitajte na ovom linku.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading