LJUBA PERUĆICA OTKRIO KAKVE JE PORUKE DOBIJAO ZBOG NAPADA NA EMU RADUJKO: Pevač se obratio Desingerici "ONI TO RADE JEDNOSTAVNO"

Autor:

Zabava

24.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica bez dlake na jeziku.

Pevač Ljuba Perućica pojavio se na promociji pesme Višnje Petrović i Uroša Živkovića ,,U inat dušmanima", a tom prilikom stao je pred naše kamere i otkrio sve šta se dešava u njegovom životu. 

- Loše vam se čini da sam smršao, u zadnjih nekoliko dana ljudi oko mene mi govore da sam skinuo malo, ali nisam, ne vodim računa uopšte, ne vodim računa o ishrani, nemam volju da se time bavim, ispunjen sam, srećan sam, svaki dan sam sa detetom i onda, ne znam da li bih hteo da žrtvujem par sati dnevno, da vežbam, a da ne budem sa svojim detetom. Mene vazduh goji. Kada sam joj spomenuo za operaciju želuca, ona mi to ne bi dala u životu, ja kako sam lud, to bih uradio, ona mnogo voli da sprema, ali to mi definitivno ne da da uradim. Propagiram nešto što ne bi trebalo, ali realno, treba da se čuva zdravlje - govori Ljuba, pa nastavlja o sukobu sa Emom Radujko:

Foto: ST/Tamara Plavšić

Ljuba Perućica na promociji

 

- Znate šta, jesam to komentarisao i ugrizao sam se jezik zbog toga, mislim da nije fer, posle sam razmišljao, kada sam ja počinjao, ja sam imao 17 godina, nisam pevao vau, pa sam vremenom vežbao, propevao, sada bi bilo glupo da nešto komentarišem, meni se možda ne sviđa njen nastup, ali to ne znači da neće promeniti na bolje. Ugrizao sam se za jezik sutradan kada sam razmislio. Nisu mi pisali, možda sam jednu poruku dobio, da budem iskren, prosto, meni je Kaća rekla što sam to napisao, u tom momentu me nešto iznerviralo, a posle razmišljam, zašto da se bavim time, gradim svoju karijeru, ni mene nije osuđivao, što bih se ja nekom drugom mešao u posao. Gomila pevača koji vrhunski pevaju, ja koji ovoliko godina pevam, pa mi nekad nije pravo kada mi traže neku tešku pesmu da otpevam. 

Ljuba je prokomentarisao i da ne bi snimio pesmu ni sa Emom, ni sa Desingericom.

- Ni jedno, ni drugo nisu u mom fazonu, zato što sam pokušao da otpevam modernu pesmu, pokušao da prenesem, to ne zvuči nikako. Ne znam ko mi je to radio, rekli su mi da pevam, to što oni rade, to je jednostavno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading