SENZACIJA U SERIJI A: Komo bolji od Atalante i ostavio pobedu nakon više od dve decenije!

Autor:

Sport

24.09.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno izdanje Koma.

SENZACIJA U SERIJI A: Komo bolji od Atalante i ostavio pobedu nakon više od dve decenije!

Foto: Profimedia

U izuzetno uzbudljivoj utakmici 5. kola Serije A, Komo je ostvario veliku pobedu nad Atalantom rezultatom 3:2. Na opšte iznenađenje, ekipa Koma koja se nedavno vratila u elitni rang takmičenja, uspela je da savlada jednog od favorita lige.

Atalanta je povela u 18. minutu preko Davidea Zapakoste, ali je Komo uspeo da izvrši totalni preokret u drugom poluvremenu. Gabrijel Strefeca je izjednačio rezultat u 46. minutu, a potom je Sead Kolašinac autogolom osam minuta kasnije doneo vođstvo Komo timu. Komo je do dva gola prednosti stigao već u 58. minutu preko Alijea Fadere. Konačan rezultat postavio je Ademola Lukman u sedmom minutu nadoknade, čime je Komo ostvario svoju prvu pobedu u sezoni i došao do pet bodova.

Utakmicu je dodatno obeležio debi mladog srpskog fudbalera Vanje Vlahovića u dresu Atalante. Vlahović, koji je svojevremeno bio polaznik Partizanove škole, dobio je priliku da debituje u 75. minutu i odmah izborio penal za svoj tim. Takođe, Vlahović je delio teren sa Lazarom Samardžićem, koji je takođe ušao u igru kao zamena 15 minuta pre kraja meča.

Ova pobeda predstavlja veliki uspeh za ekipu Koma, dok Atalanta već pretrpela treći poraz u sezoni i ima samo bod više od Koma. Utakmica je bila ispunjena uzbuđenjem i neizvesnošću, a mladi srpski fudbaler Vanja Vlahović je svojim ulaskom u igru dodatno začinio veče. Sledi nam još uzbuđenja u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading