PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA NA SVEČANOSTI U KULI BEOGRAD! Završeni radovi na hotelu "The St. Regis Belgrade"!

Autor:

Vesti

29.09.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kuli Beograd prvih 11 spratova predviđeno je za hotel "Sent ridžis Beograd", najluksuzniji brend čuvenog hotelskog i rezidencijalnog lanca "Meriot internešenel".

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA NA SVEČANOSTI U KULI BEOGRAD!  Završeni radovi na hotelu "The St. Regis Belgrade"!

Foto: Printskrin/instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Kako se dodaje, svečanost će biti održana u 20 časova.

Što se tiče samog "Sent ridžisa", reč je o jednom od najprestižnijih i najluksuznijih hotelskih lanaca u svetu i sam dolazak jednog takvog brenda u srpsku prestonicu je velika stvar, kako u ekonomskom i poslovnom aspektu tako i po pitanju imidža.

Srbija je atraktivna destinacija za investicije, ali je sve primamljivija za turiste, naročito iz inostranstva, a posebno je to dobilo značaj u fazi priprema EXPO 2027 i održavanja ove manifestacije u Beogradu.

Uz "Sent ridžis", gde su radovi završeni, hotelska ponuda Beograda u narednim godinama trebalo bi da bude ojačana za još dva čuvena hotelska lanca: "For sizons" (Four seasons) i "Ric-Karlton" (The Ritz-Carlton).

Ovim će Beograd podići turističku ponudu za nekoliko lestvica i našu prestonicu svrstati među svetske metropole koje mogu da se pohvale ponudom i za najprobirljivije goste. O značaju i turističkim benefitima ovih investicija ukazuje i činjenica da u Evropi postoji samo šest hotela "Sent ridžis", a da ih, na primer, nemaju Pariz ili Berlin.

U Kuli Beograd prvih 11 spratova predviđeno je za hotel "Sent ridžis Beograd", najluksuzniji brend čuvenog hotelskog i rezidencijalnog lanca "Meriot internešenel". Imaće 125 soba i apartmana s pogledom na grad ili na Savu. U hotelu će se nalaziti restoran na vrhu zgrade s panoramskim pogledom, celodnevni restoran, bar, spa-centar, bazen, teretana i prostor za sastanke i proslave. Inače, od 14. do 39. sprata prostiraće se prvi "Sent ridžis" brendirani luksuzni stanovi, prvi takvi u ovom delu Evrope. Posle 26 najekskluzivnijih destinacija u svetu, "Meriot" je izabrao baš Beograd na vodi kao idealno mesto za ove megaluksuzne stanove.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading