OVO JE FATALNA SUPRUGA MILANA KALIĆA! Rodila mu je DVOJE DECE, a izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić se navodno razvodi nakon skoro dve decenije braka od supruge Sandre Kalinić!

OVO JE FATALNA SUPRUGA MILANA KALIĆA! Rodila mu je DVOJE DECE, a izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditelj i glumac Milan Kalinić nakon skoro dve godine braka sa suprugom Sandrom Kalinić doneo je navodno odluku da se razvede od nje, prenose domaći mediji. Milan tokom braka sa Sandrom je dobio dvoje dece, sina i ćerku.

Iako je jednom prilikom priznao da strast i zaljubljenost s vremenom blede, on ističe da to nije negativno uticalo na njihov odnos. Naprotiv, godine su učinile da njihov brak postane još stabilniji, što je retka pojava u današnjem vremenu.

 

Često se spekuliše o privatnim životima poznatih ličnosti, pa je tako i u medijima kružila priča da je Sandra navodno imala aferu sa vlasnikom jednog kluba. Međutim, Milan je jasno istakao da su to besmislice i da ne želi da gubi vreme na takve gluposti. Njihov brak je očigledno izdržao sve izazove i pokazao se neverovatno stabilnim, što je zaista primer retke ljubavi i vernosti u današnjem vremenu.

- "Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine! Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao" - bio je jasan Milan tada za Grand.

Kao iskusni voditelj, Milan Kalinić je svestan da su promene neizbežne, pa tako i u ljubavnim odnosima. Ipak, on ističe da je to u njihovom slučaju samo učvrstilo njihovu vezu i učinilo je još snažnijom. Njihov primer pokazuje da je brak moguće održati i izgraditi tokom godina, uprkos svim izazovima koje život nosi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading