BESMISLENA PUTOVANJA I SASTANCI U HODNICIMA! Kurti postao meta opšte sprdnje, čeka se da "OBJAVI RAT RUSIJI I SRBIJI"

Autor:

Vesti

02.10.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prištinskog čovečuljka više niko ne shvata ozbiljno

BESMISLENA PUTOVANJA I SASTANCI U HODNICIMA! Kurti postao meta opšte sprdnje, čeka se da "OBJAVI RAT RUSIJI I SRBIJI"

Foto: Tanjug/AP

Poslanik Demokratske partije tzv. Kosova Džavit Haljiti izjavio je za Gazetu Blic da su putovanja lažnog premijera Aljbina Kurtija "besmislena i beskorisna" i u tom smislu ukazao na neuspele sastanke u Americi i, uveren je, osećanja frustracije koje su oni proizveli, prenosi Kosovo online.

- Premijer je umoran od beskorisnih putovanja. Frustriran je posetom Americi bez uspeha, ali umesto da sačeka bar u američkom Stejt departmentu, održao je nekoliko sastanaka u hodnicima zgrade UN. Požalio se da mu nisu dali reč, jer je pripremio govor, ali još gore, nije dobio ni počasnu fotelju u sali u kojoj se održavaju sednice Generalne skupštine UN - kazao je Haljiti.

Dodao je ironično da je možda albanski premijer Edi Rama trebalo da popravi Kurtijev govor. Veruje, kaže, da bi posle tog govora Albanija čekala još nekoliko godina dok im se ne pruži prilika da izaberu drugog premijera za početak pregovora o pristupanju EU.

- Na bezbednosnoj konferenciji u Varšavi će sigurno pokazati da se sprema za rat koji će istovremeno objaviti Srbiji i Rusiji i želim da, ako mu daju reč, dobije mahnit aplauz, da time učini ljubomornim čak i generalnog sekretara Natoa, koji je upravo stupio na dužnost - dodao je Haljiti u ironičnom tonu, nadovezujući se na činjenicu da je Srbija jedini stabilni faktor u dijalogu Beograda i Prištine, što i sam Kurti redovno potvrđuje svojim ekstremističkim akcijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (37)

Loading
gundjalo

02.10.2024 10:01

KURTI JE LJUUDSKO ZLO PRE SVEGA ALI NIJE NI ZA STA SEM ZA SPRDNJU TA NJEGOVA SILA KOJU DEMONSTRIRA

Sara

02.10.2024 10:03

Kurti je postao predmet sprdnje zbog svojih besmislenih putovanja i sastanaka u hodnicima, što pokazuje njegovu nesposobnost da se ozbiljno suoči sa stvarnim problemima u regionu. Očekivati da "objavi rat" Rusiji i Srbiji deluje kao loša šala, a njegovo ponašanje samo dodatno osnažuje percepciju da je udaljen od stvarnosti. Umesto da radi na konstruktivnim rešenjima, on se fokusira na političke provokacije koje ne donose nikakve koristi narodu.

milica

02.10.2024 10:03

Ovaj je poludeo nacisto.

Miki

02.10.2024 10:04

Kurtiju su zbog dizanja tenzija zatvorena svuda vrata.