VUČIĆ RAZGOVARAO SA PREDSEDNICOM SLOVENIJE: "Zahvalio sam na podršci koju daju Srbiji na evropskom putu!" (FOTO)

Autor:

Vesti

03.10.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan u nizu važnih razgovora predsednika Vučića!

VUČIĆ RAZGOVARAO SA PREDSEDNICOM SLOVENIJE: "Zahvalio sam na podršci koju daju Srbiji na evropskom putu!" (FOTO)

Foto: Buducnostsbijeav

Aleksandar Vučić i Nataša Pirc Musar

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednicom Republike Slovenije Natašom Pirc Musar.

- Dobar razgovor sa @natasa.pirc.musar o predstojećem susretu lidera u Procesu Brdo-Brioni, kao i ključnim pitanjima koje treba razmatrati u cilju jačanja razumevanja i međusobne podrške u regionu. Zahvalio sam Sloveniji na podršci koju daje Srbiji na #EU putu i izrazio nadu da će Unija poslati jasne poruke u pogledu politike proširenja.


Razmenili smo mišljenja o značaju saradnje, partnerstva i promovisanja zajedničkih ciljeva Zapadnog Balkana u okviru evropskih integracija i održivog razvoja, uz sve veću potrebu za projektima koji će doprineti boljem povezivanju, prosperitetu i stabilnosti regiona
- napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećanja radi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije danas se sastao sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda koju predvodi šef misije u Srbiji Donal Mekgetigen.

Sa delegacijom @the_imf o najbitnijim pitanjima naše saradnje, projekcijama za predstojeći period, analizama rizika i kretanjima na tržištu, kao i o očekivanom prilivu stranih direktnih investicija i fiskalnoj disciplini. Razgovarali smo i o ekonomskim reformama, strateškim planovima za dalji razvoj naše zemlje i jačanju saradnje između Srbije i MMF-a - između ostalog je napisao predsednik Vučić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading