PALMA SE OBRATIO GRAĐANIMA SRBIJE IZ NEMAČKE SA TUŽNIM VESTIMA: Poslao poruku i predsedniku Srbije: Deca su najbitnija! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.10.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je ljubav između muškarca i žene dete, to dete je iz ljubavi i ono mora da živi i da se bori da svojim radom i trudom nešto zaradi, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

PALMA SE OBRATIO GRAĐANIMA SRBIJE IZ NEMAČKE SA TUŽNIM VESTIMA: Poslao poruku i predsedniku Srbije: Deca su najbitnija! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, obratio se građanima Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću iz Nemačke i na početku saopštio tužne vesti.

- Poštovani građani Srbije i poštovani Jagodinci, želim da vas informišem da mi je umro brat. Nije rođeni, ja nemam ni rođenog brata, ni rođenu sestru, četvrto koleno je i veoma sam to teško podneo. Izolovao sam se malo od naroda u Srbiji, došao sam juče u Nemačku, pošto je Dan ujedinjenja istočne i zapadne Nemačke, posle neprijateljstva najvećeg koje su imali, a kasnije je srušen Berlinski zid. Ja želim da pošaljem jednu pragmatičnu poruku predsedniku Aleksandru Vučiću da donosi odluku koja je ekonomski patriotizam i nacionalni problematizam. Mi moramo da vodimo računa o budućnosti. Da ne stavljamo u situaciju i praunuke naše da ne treba da ratuju. Mi ne možemo da zaboravimo ono što se dešavalo građanima Srbije u prošlim ratovima i Srbija mora da ide napred - ekonomska stabilnost. Gospodine predsedniče Aleksandre Vučiću dobro vodite Srbiju i ekonomska stabilnost je veoma važna za nezavisnost i da možemo sami da odlučujemo šta će Srbija da radi. Isto tako želim da se zahvalim ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću koji, zajedno sa predsednikom Vučićem, se bori i u međunarodnim odnosima u Srbiji, što manje kriminala u Srbiji. Pozivam sve, i one druge nacionalnosti, da ih ne nabrajam, mnogo mešovitih brakova ima srpsko-hrvatskih brakova, između Muslimana i Srba, između Crnogoraca i Srba, između Makedonaca i Srba, deca su najvažnija! Ako je ljubav između muškarca i žene dete, to dete je iz ljubavi i ono mora da živi i da se bori da svojim radom i trudom nešto zaradi. Pozdravljam sve građane Srbije, a posebno moje Jagodince! - rekao je Dragan Marković Palma.

 

 

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma uputio je poruku šefu srpske države Aleksandru Vučiću da odluke koje donosi budu ekonomski patriotizam i nacionalni pragmatizam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading