"NEMAJU ARGUMENTE, PA NE ŽELE MOJE PRISUSTVO!" Vučić: Nisam pozvan na sednicu o litijumu, uvek ću da ih pobedim ozbiljnošću i odgovornošću!

Autor:

Vesti

04.10.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čeznuo sam, želeo i nudio se da prisustvujem."

"NEMAJU ARGUMENTE, PA NE ŽELE MOJE PRISUSTVO!" Vučić: Nisam pozvan na sednicu o litijumu, uvek ću da ih pobedim ozbiljnošću i odgovornošću!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca gde je govorio o prisustvu na sednici o litijumu.

- Nisu me pozvali, rekli su da ne žele moje prisustvo. Čeznuo sam, želeo i nudio se da prisustvujem. Poslanici koji su tražili raspravu o litijumu su rekli ne, ne, ne, mucajući, samo da ne budem prisutan. Pošto argumente nemate, oni nisu hteli i ne žele moje prisustvo.

Sreman sam uvek da dođem kad me pozovu i uvek ću da ih pobedim ozbiljnošću, argumentima, odgovornošću. Čekam argumente od nekih drugih. Kada sam obavljao razgovor sa predstavnicima Rio Tinta, optužili ste me kako sam se bahato odnosio prema čelnicima Rio Tinta, pa nikako da se dogovrite da li sam bahat ili radim za njih - naveo je Vučić u Gornjem Milanovcu.

Podsetimo, Vučić je odgovorio i Miroslavu Aleksiću koji je jutros držao konferenciju za medije u Skupštini Srbije.

Aleksić je govorio o tome kako je Rio Tinto uticao na rezultat izbora u Papui Novoj Gvineji i uporedio tu situaciju sa Srbijom.

Predsednik Vučić je na trenutak ostao šokiran ovom konstatacijom i upitao da li je i njega Rio Tinto doveo na mesto predsednika 2017. godine.

- Nisu mene vodali kao mečku po različitim centrima u drugim državama da budem njihov potrčko i agent, nego baš tog Aleksića. Rio Tinto su doveli oni. Možda su njima neke pare davali. Sve ono što nisu ni pomislili da rade i urade, mi radiom. On ni na karti ne zna da pokaže Papua Novu Gvineju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading