MALOUMNA OPOZICIONA IDEOLOGIJA JOŠ JEDNOM POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE

Autor:

Vesti

05.10.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako oni pravdaju svoj decenijski gubitnički rezultat na izborima

MALOUMNA OPOZICIONA IDEOLOGIJA JOŠ JEDNOM POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE

Foto: PIO fond

Reakcija Relje Ognjenovića, člana Glavnog odbora SNS-a i potpredsednika Opštinskog odbora SNS Voždovac na najnovije pretnje upućene porodici predsednika Aleksandra Vučića

- Nastavlja se propagiranje nasilja od strane opozicije, najpre Đilas uperi oružje i kaže paljba, a onda sledbenici crtaju mete na čelima članova porodice Vučić na društvenim mrežama - ocu predsednika, bratu i sinu. Nisu Anđelko, Andrej ni Danilo ništa krivi, jednostavno su porodica predsednika Aleksandra Vučića i bore se za Srbiju. 

Više puta smo upozoravali da je ovakvo maloumno ponašanje ideološki program opozicije, a sada je i jasno da neće odustati jer samo tako pravdaju svoj decenijski gubitnički rezultat na izborima

Republika

Foto: PIO fond

Ovome se mora stati na put

Neće im proći i nadam se da će nadležni državni organi efikasno procesuirati izvršioce i mafijaške nalogodavce na društvenoj mreži Tik Tok i za ubuduće, na bilo kojoj drugoj. 

Nemaju rešenje i nikada neće pobediti, rekli smo to pre deset godina i kažemo opet. 

Pretnjama neće ućutkati najvećeg borca među nama, predsednika Aleksandra Vučića, a ni nas koji smo njegovi ponosni sledbenici! - navodi se u saopštenju SNS Voždovac.

Podsećamo da su se na TikToku u petak pojavile objave na kojima su na čelu Aleksandra Vučića i članova njegove porodice nacrtane mete, što je samo jedna u nizu morbidnih akcija poritv predsednikove bezbednosti, koje traju već duži vremenski period, a redovno se smenjuju fotografije predsednika sa metom na glavi ili omčom oko vrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading