"OVO ŠTO VIDITE PONEKU RAKIJU I POVO, NE ZNAČI DA SAM LOŠ DOMAĆIN..." Predsednik Vučić u društvu Ane Brnabić, Tomislava Nikolića i Andrije Mandića u kafani u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma i ja se sećamo osnivanja SNS, zahvalni Ani što nam se naknadno pridružila i srećni što možemo da ugostimo našeg brata i prijatelja iz Crne Gore Andriju Mandića, istakao je Vučić.

"OVO ŠTO VIDITE PONEKU RAKIJU I POVO, NE ZNAČI DA SAM LOŠ DOMAĆIN..." Predsednik Vučić u društvu Ane Brnabić, Tomislava Nikolića i Andrije Mandića u kafani u Beogradu! (FOTO)

Foto: Printskrin/instagram/Buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se večeras iz jedne kafane u Beogradu gde se povodom godišnjice osnovanja SNS-a našao sa Anom Brnabić, Tomislavom Nikolićem i Andrijom Mandićem.

 

 

- Srećan što sam u kafanu u Beogradu na vodi uspeo da dovedem troje predsednika - Nikolića, Mandića i Anu. Toma i ja se sećamo osnivanja SNS, zahvalni Ani što nam se naknadno pridružila i srećni što možemo da ugostimo našeg brata i prijatelja iz Crne Gore Andriju Mandića. Ovo što vidite samo poneku rakiju i pivo, ne znači da sam loš domaćin, jer meso kao predjelo, glavno jelo i dezert tek stiže - napisao je Vučić.

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je vecceras predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću i svim članovima 16 godina postojanja stranke i naglasio da je još mnogo važnih i dobrih rezultata pred njima.

- To je stranka naroda, uz sve svoje probleme, uz mnogo kukolja kojeg je bilo, kojeg ima, ubedljivo najsnažnija politička organizacija, najbolja organizacija koja je podigla Srbiju na noge, promenila lice Srbije i verujem da još mnogo toga može da učini u budućnosti - rekao je Vučić gostujući na RTS.

SNS je, istakao je, politička organizacija jasnog demokratskog opredeljenja, čiji je cilj sprovođenje državotvorne politike, zaštita vitalnih nacionalnih interesa, unapređenje ljudskih prava, realan i ubrzan ekonomski razvoj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Petar

21.10.2024 22:49

Lepa atmosfera i odabrano drustvo

Milena

21.10.2024 22:52

Sjajna ekipa!

Gaga

21.10.2024 23:34

@Milena - Вучићева визија и истрајност настављају да воде Србију ка бољој будућности.

Vasilije

21.10.2024 22:53

Ko radi za svoju zemlju 24/7 ima pravo da uziva! Skup srpskih patriota! Veliki pozdrav!