OGLASILA SE NEDOVIĆEVA ŽENA NAKON PROZIVKI! Mina poslala brutalnu poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

21.10.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon završetka meča, supruga Nemanje Nedovića, Mina, javila se putem svog Instagram profila objavivši samo jednu fotografiju.

OGLASILA SE NEDOVIĆEVA ŽENA NAKON PROZIVKI! Mina poslala brutalnu poruku! (FOTO)

Foto: instagram.com/dujovic_aleksandra/printscreen

Mina i Nemanja

U čuvenoj dvorani "Morača" u Podgorici odigrao se još jedan uzbudljiv meč između ekipa Crvene zvezde i Budućnosti, a ovoga puta zadovoljnija je bila beogradska ekipa koja je slavila rezultatom 75:73 nakon izuzetno napetih dva i po sata košarke.

Ovaj meč nije prošao bez raznih prekida, a jedan od njih bio je izuzetno emotivan i kontroverzan. Navijači Budućnosti su vređali suprugu Nemanje Nedovića, Minu, koristeći izuzetno pogrdne nazive. Međutim, ovaj incident nije omelo Nedovića da pokaže izuzetnu igru, postigavši čak 24 poena i tako postao najefikasniji igrač utakmice.

Nakon završetka meča, supruga Nemanje Nedovića, Mina, javila se putem svog Instagram profila objavivši samo jednu fotografiju. Na fotografiji je bio prikazan samo rezultat utakmice, a uz nju je napisala jednu rečenicu koja je izazvala pažnju javnosti.

- Neda dirigent - napisala je Mina, aludirajući na Nemanjin gest kada je simulirao dirigenta dok su navijači vređali nju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 


Ovaj meč je još jednom pokazao koliko emocije mogu da budu jake u sportu, ali i koliko igrači mogu da pruže izuzetne nastupe uprkos vanterenskim dešavanjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading