MISLIM DA JE UTAKMICA BILA DERBI! Sferopulos o meču protiv Budućnosti!

Autor:

Sport

21.10.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sferopulos je istakao važnost pobede i čestitao svojim igračima na izvanrednoj partiji.

MISLIM DA JE UTAKMICA BILA DERBI! Sferopulos o meču protiv Budućnosti!

Foto: Starsport

KK Crvena Zvezda je odnela pobedu u gostima crnogorskog kluba Budućnost rezultatom 75:73.

Košarkaški derbi između Crvene zvezde i Budućnosti obeležen je ne samo zbog rezultata, već i zbog događaja van terena. Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos, istakao je značaj pobede, ali i naglasio težak peh koji je zadesio njegov tim.

Sferopulos je istakao važnost pobede i čestitao svojim igračima na izvanrednoj partiji.

- Želim da čestitam mojim igračima na pobedi. Nije lako igrati protiv Budućnosti, oni imaju veliki kvalitet. Mislim da je utakmica bila derbi. Oba tima su mogla da pobede na kraju. Detalji su odlučili i bili su na našoj strani. Mislim da su dva velika činioca odlučila, prvi je odbrana, a drugi, iako ne pričam o igračima, Nedović. On je drugi činioc. On je postigao mnogo koševa i zahvalujući njemu smo pobedili. Na žalost, povredio se Bolomboj. Ne znamo koliko je ozbiljno, sutra ćemo videti. To je jedini razlog zašto danas nismo srećni. Povredio je koleno i sutra ćemo znati više detalja - rekao je Sferopulos.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

Ovaj meč je pokazao koliko je košarka ne samo uzbudljiva na terenu, već i koliko van terena može biti izazovna. Nadamo se brzom oporavku Džoela Bolomboja i nastavku sjajnih partija košarkaša Crvene zvezde u daljem toku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading