"DOBRO NAM DOŠLI, DRAGI PRIJATELJI"! Predsednik Vučić na večeri sa Tuskom i Micotakisom! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.10.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosan sam što predstavljam Srbiju, odgovornog i konstruktivnog partnera u izgradnji bolje budućnosti, ali i tradicionalno dobrog domaćina, istakao je Vučić.

"DOBRO NAM DOŠLI, DRAGI PRIJATELJI"! Predsednik Vučić na večeri sa Tuskom i Micotakisom! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru u čast predsednika Vlade Republike Poljske Donalda Tuska i predsednika Vlade Republike Grčke Kirjakosa Micotakisa.

 

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što večeras mogu da ugostim premijere Poljske i Grčke, Donalda Tuska i Kirijakosa Micotakisa - napisao je Vučić na svom Instagram profilu i dodao:


- Ovo je prilika da razmenimo mišljenja o aktuelnim dešavanjima u Evropi, načinima za prevazilaženje zajedničkih izazova i mogućnostima za bolji život naših građana u zajedničkoj evropskoj kući. Ponosan sam što predstavljam Srbiju, odgovornog i konstruktivnog partnera u izgradnji bolje budućnosti, ali i tradicionalno dobrog domaćina.

- Dobro nam došli, dragi prijatelji!

Premijeri Poljske i Grčke prisustvovaće zajedničkoj večeri sa predsednikom Vučićem, a Tusk će sutra nastaviti zvaničnu posetu Srbiji.

Nakon njihove posete, u Srbiju dolazi Ursula fon der Lajen, predsednica Evropske komisije, kao i ruski ministar Maksim Rešetnjikov.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sastao se juče sa premijerima Slovačke i Mađarske Robertom Ficom i Viktorom Orbanom, a potom se oglasio na svom Instagram profilu.

- Srećan što sam imao priliku da pogačice sa čvarcima i čašu dobrog vina podelim sa velikim prijateljem Srbije Robertom Ficom. Želim mu dobro zdravlje i sve najbolje slovačkom narodu i njihovoj državi - napisao je Vučić u opisu fotografje.

 Aleksandar Vučić juče je, inače, u Komarnu u Slovačkoj imao trilateralni sastanak sa premijerom Robertom Ficom i premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.

Bonus video




 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Ana

23.10.2024 21:40

Prijatelji dobrodosli bice zanimljiv razgovor.

Kala

23.10.2024 21:40

Vucic ugostio drage prijatelje premijere Poljske i Grcke.

Doca

23.10.2024 21:41

Vučić je svetski državnik a naš

Jovana

23.10.2024 21:41

Састанак Александра Вучића с Доналдом Туском и Кирјакосом Мицотакисом носи значајне предности за Србију и регион