"GLEDAJU SAMO KAKO DA NAPADNU VLAST U SRBIJI!" Vučić o tekstu u Tajmsu: Potpuno su falsifikovali moje reči!

Autor:

Vesti

25.10.2024

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja nemam dve priče za bilo koga, imam istu priču i juče i prekjuče i danas, podvukao je predsednik

"GLEDAJU SAMO KAKO DA NAPADNU VLAST U SRBIJI!" Vučić o tekstu u Tajmsu: Potpuno su falsifikovali moje reči!

Foto: STRAHINJA AĆIMOVIĆ (STF)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obraćanja u Palati Srbija na pitanje o članstvu u EU i BRIKS-u, rekao je da su tekstu "Tajmsa" falsifikovane njegove reči o članstvu u BRIKS-u, kada je govorio o popularnosti ta dva saveza u narodu.

- Šta god rekli oni koji su navodno zabrinuti za evropsku budućnost Srbije, svaki moj odgovor protiv Rusa ili Kineza odmah bi iskoristili, i jednako bi bili protiv moje izjave koja ne bi išla u prilog našim prijateljima sa Istoka. Gledaju samo kako da napadnu vlast u Srbiji, i tako su izmislili tekst u Tajmsu, potpuno falsifikovali moje reči - rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za medije sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

Predsednik je podsetio da je i u Vršcu juče rekao da je Srbija na evropskom putu i da je dva puta pobedio na izborima govoreći da Srbija stremi ka članstvu u EU.

- Izmislili su tekst u Tajmsu, ja imam stvarna istraživanja, 43 odsto građana je za EU, 42 za BRIKS. Juče sam otišao na godišnjicu SNS i rekao da se Srbija nalazi na evropskom putu. Ja sam bezbroj puta kritikovan i od Ursule, nekad se borio i sam protiv 25 šefova vlada, ako mislite da je to lako, nije, mislim da će Ursula reći da to zahteva određenu hrabrost. Srbija se nalazi na evropskom putu, ali čuvaće tradicionalne veze - kazao je Vučić.

Ja nemam dve priče za bilo koga, imam istu priču i juče i prekjuče i danas, podvukao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading