"BEZOBRAZLUK NAJGORE VRSTE!" Vučić otvoreno o incidentu na konferenciji sa URsulom fon der Lajen!

Autor:

Vesti

26.10.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobacio mu je kamerman!

"BEZOBRAZLUK NAJGORE VRSTE!" Vučić otvoreno o incidentu na konferenciji sa URsulom fon der Lajen!

Foto: printscreen/TV Prva

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, gostuje danas u emisiji "Jutro" na TV Prva u 10 časova. Odgovarajući na pitanje u vezi sa konferencijom za medije sa Ursulom fon der Lajen, Vučić je rekao da su svi podlegli uticaju medija u vlasništvu Dragana Šolaka, koristeći formulaciju iz njihovih medija.

- Kažete neko je dobacio Vučiću: "Nećeš kopati". Napisali su oni, veoma lukavo. A ja ću sada reći šta se dogodilo. Dogodila se kranja nepristojnost, to je kranje nepoštovanje države i gosta, bezobrazluk najgore vrste. Samo da ljudi znaju ko je to uradio. Druga laž u tom tekstu, kažu da je to vikao neko - neko iz naroda? Nisam ja izgubio živce, reagovao sam potpuno pristojno, i rekao da ne mogu ja nikoga da vaspitavam. Ja sam dobio pitanje Frans Presa, pristojno izrečeno, i ja odgovaram na to pitanje. Usred mog odgovora dobacuje mi kamerman! To uopšte nije bio novinar, i ja sam na njega reagovao. Da li je on bio u ovakvom ili onakvom stanju, i ja sam reagovao na to - kazao je predsednik.

On ističe da su napadi na njega i njegovu porodicu sistemski i sistematski, a ne slučajni.

Evo popisao sam sve njihove laži. Ima 22 strane. Od poplava u Obrenovcu, kada su govorili da spaljujemo mrtve u visokim pećima. O Tamnavi i kopovima, sve je laž. Da vas podsetim da je objavljena vest da je upucan Saša Janković. I to su objavljivali oni koji su im heroji po mrežama, pa je i PSG morao da obavesti javnost da je on živ i zdrav. Pa je Srđan Škoro optuživao nas za te lažne vesti - dodaje Vučić.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuk

26.10.2024 11:20

Opozicija je ovim pokazala nepostovanje Ursule i Vučića.

Dragan

26.10.2024 11:20

Bezobrazluk opozicije nema meru

Jana

26.10.2024 11:21

Naravno da se na nepristojnost treba reagovati.