SNS PROSLAVLJA STRANAČKU SLAVU SVETA PETKA! Domaćin Žarić Kovačević (FOTO)

Autor:

Vesti

27.10.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić čestitao slavu!

SNS PROSLAVLJA STRANAČKU SLAVU SVETA PETKA! Domaćin Žarić Kovačević (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U prostorijama Srpske napredne stranke na Novom Beogradu danas je sečenjem slavskog kolača obeležena stranačka slava Sveta Petka.

Ovogodišnji domaćin slave je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević, a sečenju slavskog kolača prisustvovali su predsednik Stranke Miloš Vučević, kao i brojni stranački funkcioneri.

Na slavi SNS bili su predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, ministri Goran Vesić, Marko Đurić, Nikola Selaković, Adrijana Mesarović, Irena Vujović, Milica Đurđević Stamenkovski.

Prusustvovali su i jedan od osnivača stranke Tomislav Nikolić,  lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, ambasador Kine u Srbiji Li Ming i drugi gosti.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas slavu Sveta Petka Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i predsedniku stranke Milošu Vučeviću, kao i svima koji slave ovu slavu.

- Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, pre svega, dece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti. Ovi kadrovi su sa EXPO 2027 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gde je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1.000 kubika betona - napisao je Vučić u objavi na svom Instagram nalogu, uz koju je podelio i snimak radova na gradilištu EXPO-a. 

Dodao je da je zahvalan neimarima na ogromnom trudu. 

- Oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost. Verujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svet. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, srećna slava mojim naprednjacima i predsedniku SNS Milošu Vučeviću - poručio je predsednik.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Zoran

27.10.2024 12:43

Veliki dan za Srpsku naprednu stranku!

Ena

27.10.2024 12:44

Srećna slava domaćini.

Stanimirka

27.10.2024 12:44

Srecna slava sveta Petka. U zdravlju i veselju da proslavite.

Marko

27.10.2024 12:44

Srecna slava svima koji slave!