NJEMU NI NEVREME NE MOŽE DA POKVARI DAN! Evo kako je i zašta jedan čovek iz Priboja iskoristio ledenice grada, koje su danas potukle njegovo mesto! HIT NA MREŽAMA! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.06.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek iz Priboja oduševio naciju svojim "izumom".

NJEMU NI NEVREME NE MOŽE DA POKVARI DAN! Evo kako je i zašta jedan čovek iz Priboja iskoristio ledenice grada, koje su danas potukle njegovo mesto! HIT NA MREŽAMA! (FOTO)

Foto: Tanjug/Irma Jahić Hodžić

Grad jakog intenziteta, veličine oraha padao je u Starom i Novom delu grada Priboja i okolnim naseljima.

- Grad je bio toliko jak da je lomio crepove na kućama. Dosta krovova je polupano, oštećeni su automobili. Štete ima dosta i u voćnjacima i baštama - kaže za RINU Slobodan iz Priboja.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Gradom hladi pivo

 

Međutim, Srbi ne bili bili Srbi da i iz najtežeg ne izvuku najbolje. Tako se jedan čovek iz Priboja dosetio da sakupi ledenice grada u kantu i tako ohladi pivo.

Ova scena oduševila je mnoge korisnike na društvenim mrežama, a komentari se samo nižu

"Živeće ovaj narod", "Bar neke koristi od grada" "Mi Srbi uvek na sve gledamo pozitivno", "Čega se dosetio...". samo su neki od kometara. 

Inače, RHMZ je izdao upozorenje na česte nepogode u poslednjoj nedelji juna u celoj Srbiji. 


- U poslednjoj sedmici juna vrlo nestabilno, ponovo sa pojavom grmlјavinskih nepogoda sa intenzivnim plјuskovima, gradom i olujnim vetrom. Danas (23.06.) se nepogode očekuju u većini regiona u zemlјi, a sutra (24.06.) će verovatnoća za njihovu pojavu kratkotrajno opasti, osim na jugozapadu i jugu Srbije. Za konkretne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

Nepogode očekuju i Beograd. 

- U poslednjoj sedmici juna vrlo nestabilno, ponovo sa pojavom grmlјavinskih nepogoda sa intenzivnim plјuskovima, gradom i olujnim vetrom. Narandžasti meteoalarm usled rizika od pojave nepogoda preliminarno je izdat i za područje Beograda, a za konrektne lokacije izdavaćemo hitna upozorenja jedan do dva časa unapred.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading