SVETSKE ZVEZDE NA ORGIJAMA S REPEROM! Spisak gostiju na DIVLJIM-ŽURKAMA trese američki šou-biznis!

Autor:

Vesti

25.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paf Dedi kao da je kopirao osuđenog pedofila Džefrija Epstajna, žene su prisiljavane na seks, a svuda je bilo ulje za bebe

SVETSKE ZVEZDE NA ORGIJAMA S REPEROM! Spisak gostiju na DIVLJIM-ŽURKAMA trese američki šou-biznis!

Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Hapšenje Šona Kombsa, repera i muzičkog producenta poznatijeg kao Paf Dedi, iz temelja je zaljuljalo Holivud i ceo američki šou- biznis. On je optužen da je podvodio maloletne osobe na orgijama koje je organizovao u svojim luksuznim vilama, te da je umešan u reketiranje, trgovinu ljudima i maloletnicima, prostituciju, a na spisku gostiju njegovih grozomornih žurki nalaze se imena najvećih američkih i svetskih zvezda.

RAZVRAT IZA VRATA

Fotografije s orgija Pafa Dedija prikazuju niz slavnih ličnosti koje su redovno prisustvovale tim događajima, uključujući Dženifer Lopez, koja je izlazila s Dedijem od 1999. do 2001. Na spisku su i Leonardo Dikaprio, Bijonse, Džej-Zi, Pink, pokojna Areta Franklin, Kim i Kortni Kardašijan, Ešton Kučer, Hauard Stern, Keli Ozborn, Marta Stjuart, Maraja Keri i njen tadašnji suprug Nik Kenon, Pamela Anderson, pa Paris Hilton, bogata naslednica lanca hotela i mnogi drugi. Očekuje se da svi oni budu pozvani da svedoče, a ako se potvrdi da su učestvovali u orgijama Pafa Dedija, biće takođe optuženi.

Reper kao da je kopirao medijskog mogula Džefrija Epstajna, osuđenog pedofila koji se navodno sam obesio u zatvoru, čiji su gosti na "ostrvu orgija" na Karibima stizali iz visokog društva, od Bila i Hilari Klinton preko članova britanske kraljevske porodice pa do glumaca i naučnika. Sud je odbio da pusti repera na slobodu uz kauciju, isto kao u slučaju Džefrija Epstajna pre pet godina.

Ponižavali se za bogate ugovore

Prema svedočenju Toma Svopa, nekada uticajnog u muzičkoj industriji, pristup žurkama Pafa Dedija bio je podeljen na nekoliko nivoa. On je rekao da je javnost imala pristup početnom delu, dok su u prostorijama dostupnim samo odabranima bile organizovane orgije. Neki od gostiju pristajali su na poniženje u zamenu za diskografske ugovore ili novac. Svop tvrdi da su se ekstazi i kokain uzimali čak i s tela gostiju.

Podsetimo, Paf Dedi uhapšen je u hotelu "Park Hajat" u Njujorku, a tužilac Demijan Vilijams potvrdio je da su federalni agenti to učinili na osnovu zapečaćene optužnice koju je podneo Južni okrug Njujorka. Dedijeve takozvane bele žurke od 1998. do 2009. sad su opet u centru pažnje jer se pojavljuju novi dokazi o razvratu koji se odvijao iza zatvorenih vrata.

Foto: x/printscreen

Paf Dedi, Barak Obama

Svetski mediji dobili su ekskluzivan video-snimak s jedne od žurki, gde Paf Dedi govori gostima da deca treba da odu jer prava zabava tek počinje.


Džastin Biber među nogama ragbiste

Pominje se da je i Džastin Biber možda bio žrtva Pafa Dedija. Naime, Paf Dedi bio je mentor Džastina Bibera. Na jednom snimku sa žurke vidi se glava tada 15-godišnjeg Džastina Bibera između nogu zvezde američkog ragbija Odela Bekama džuniora.

UŽIVAJTE U ŽIVOTU

- Nahranili smo vas, dali smo vam piće, sad je vreme da uživate u životu - rekao je reper gostima.

Ovaj snimak s Pafom Dedijem u ulozi domaćina, s čašom šampanjca u ruci, sada dobija mračnu konotaciju jer se njegove reči stavljaju u kontekst s teškim optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Navodi se da su na žurkama žene prisiljavane na seks s muškarcima koji se bave prostitucijom i da su svuda bile ogromne količine ulja za bebe, a da je sve snimljeno.

Zvezde u panici brišu sve tragove

Nakon hapšenja Pafa Dedija mnoge svetske zvezde u panici su obrisale svoje naloge ili objave na društvenim mrežama. To je učinio pevač Ašer, koji je s 14 godina živeo kod Dedija i kasnije govorio o divljanju u njegovoj vili. Sve objave s Tvitera i Instagrama obrisale su i pevačica Pink i holivudska zvezda Megan Foks. Naime, prethodno je isplivala fotografija obnaženih Megan i Kortni Kardašijan u njenom krilu. Pojavio se i stari snimak Kortni Kardašijan u kom govori da je polovina gostiju na žurci Pafa Dedija bila gola.

PODRŽAO OBAMU, HILARI, KAMALU I BAJDENA I SLIKAO SE S TRAMPOM

Navodno su na neke njegove žurke dolazili i američki političari, pa i bivši predsednici Barak Obama i Bil Klinton sa suprugama. Prvi susret s reperom snimljen je 2004, a Obama je pet godina kasnije postao predsednik. Paf Dedi je tad pomogao demokratama u prikupljanju novca za kampanju i intervjuisao Obamu i Hilari Klinton. U to vreme, Paf Dedi se fotografisao i s Donaldom i Melanijom Tramp. Naime, Tramp je tad bio registrovani glasač Demokratske stranke.

Foto: Profimedia

Donald Tramp, Paf Dedi

Reper je u šali prozivao Obamu da se preznojio na konvenciji, a ovaj je na to brisao lice salvetom. Takođe, Paf Dedi je 2008. učestvovao u Obaminoj kampanji nekoliko dana pre predsedničkih izbora na kojima je pobedio.
Zabeleženo je i da se Kamala Haris 2019. zahvalila reperu za pomoć u kampanji 2019, posle koje je ona postala potpredsednica, a Džo Bajden predsednik.

 

Džejms Lebron pozirao u haljinici

U skandal je umešan i NBA košarkaš Lebron Džejms, a na internetu se pojavila fotografija na kojoj pozira u haljini sobarice. Veruje se da je fotografija nastala na jednoj od zloglasnih žurki Pafa Dedija.

- Žurke Pi Didija su iskustvo koje se ne može porediti ni s čim drugim - govorio je Lebron u vreme kada se nije znalo za mračne tajne muzičkog mogula.

Foto: x/printscreen

LeBron Džejms u haljinici


Bivša devojka: Delio me s drugim muškarcima

Paf Dedi je imao probleme sa zakonom još 1996, kad je doveden u vezu s ubistvom hip-hop zvezde Tupaka Šakura, ali za to nije bilo dovoljno dokaza.

Prošle godine ga je bivša devojka Kesi optužila za silovanje.

- Unajmio je nekoliko ljudi koji se bave prostitucijom. Naređivao mi je šta da im radim, a on je to gledao i samozadovoljavao se. Morala sam da uzimam drogu tokom tih užasnih susreta da bih se isključila iz stvarnosti. Na kraju me je i tukao i silovao - tvrdila je Kesi, a još tri žene optužile su repera za seksualno zlostavljanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading