VUČIĆ SE OGLASIO IZ NJUJORKA JASNOM PORUKOM: "Nikome nikada nećemo dati slobodu i nezavisnost Srbije"!

Autor:

Vesti

24.09.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloj, ali ponosnoj Srbiji, ne preostaje ništa drugo nego da bude posvećena svom ekonomskom napretku, ubrzanom rastu, novim tehnologijama, inovacijama i da gleda u budućnost i čeka trenutak... istakao je Vučić.

VUČIĆ SE OGLASIO IZ NJUJORKA JASNOM PORUKOM: "Nikome nikada nećemo dati slobodu i nezavisnost Srbije"!

Foto: Tanjug/AP Frank Franklin Ii

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u generalnoj debati 79. zasedanja Generalne skupštine UN da je Srbija za njega najlepša zemlja na svetu, a deo tog govora objavio je i na svojoj Instagram stranici.

 

 

- Kao predsednik Srbije, za mene najlepše zemlje na svetu, verujem u svet zasnovan na pravim, a ne lažnim vrednostima. Verujem da će snaga zemalja u razvoju, svih nas koji smo podigli glave i koji smemo da govorimo istinu, biti temelj novog, drugačijeg i boljeg sveta.

- Maloj, ali ponosnoj Srbiji, ne preostaje ništa drugo nego da bude posvećena svom ekonomskom napretku, ubrzanom rastu, novim tehnologijama, inovacijama i da gleda u budućnost, da čeka trenutak kada će principi poštovanja međunarodnog prava biti vraćeni na svetsku političku pozornicu - rekao je Vučić..

Predsednik se iz Njujorka oglasio još jednom porukom na svom Instagram nalogu, a tiče se dela govora u kojem upozarava da svetu preti nuklearna katastrofa, a da niko osim malih država ne poštuje principe Povelje UN.

 

 

- U trenutku kada je svet na ivici katastrofe, svi navodno brane načela, a niko osim malih zemalja ne priznaje nikakve greške i ne poštuje nikakve principe, velike sile nisu zainteresovane ni za istinu, ni za pravo - deo je govora Vučića u GS UN.

Celokupan govor predsednika Vučića u Generalnoj skupština UN možete pročitati na ovom linku.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading