NEDELJKOVIĆ ODVEO ASTON VILU U NAREDNO KOLO LIGA KUPA: Čelsi petardirao niželigaša!

Autor:

Sport

24.09.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favoriti opavdali očekivanja.

NEDELJKOVIĆ ODVEO ASTON VILU U NAREDNO KOLO LIGA KUPA: Čelsi petardirao niželigaša!

Foto: Profimedia

Kosta Nedeljković

Fudbaleri Mančester sitija plasirali su se u četvrto kolo engleskog Liga kupa nakon pobede nad Votfordom rezultatom 2:1. Mladi fudbaler Žeremi Doku postigao je gol već u petom minutu, dok je Mateus Nunes udvostručio vođstvo Sitija u 38. minutu. Sa druge strane, jedini pogodak za Votford postigao je Tom Ins u 86. minutu, ali to nije bilo dovoljno da ugrozi pobedu Mančester sitija.

Foto: Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija slave pogodak

Sa druge strane, fudbaleri Čelsija takođe su se plasirali u četvrto kolo Liga kupa nakon ubedljive pobede nad Berom rezultatom 5:0. Kristofer Nkuku se istakao sa čak tri gola, postigavši ih u osmom, 15. i 75. minutu utakmice. Pored toga, Pol Farman je nesrećno postigao autogol u 28. minutu, dok se Pedro Neto upisao među strelce u 48. minutu.

Foto: Profimedia

Fudbaleri Čelsija slave pogodak

Aston Vila se takođe plasirala u četvrto kolo engleskog Liga kupa nakon pobede nad Vajkombom rezultatom 2:1. Emilijan Buendia je otvorio meč pogotkom glavom, postigavši svoj prvi gol u seniorskom dresu nakon povratka od teške povrede ligamenata. Džon Duran je zatim iznudio penal i uspešno ga realizovao za vođstvo od 2:0, nastavljajući svoju odličnu golgetersku formu. Iako je Vajkomb pružio otpor, Ričard Kone je uspeo da postigne počasni pogodak u nadoknadi vremena.

Trener Unai Emeri je iskoristio priliku da pruži šansu mladim igračima, a posebno se istakao Kosta Nedeljković, koji je odigrao ceo meč za Aston Vilu. Nakon ovih mečeva, žreb za četvrto kolo Liga kupa održaće se u sredu uveče, čime će biti određeni naredni dvoboji i potencijalni izazovi za timove koji su uspešno prošli u narednu fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading