JEZIVO! Evo zašto se žena umalo udavila u bujici na Petlovom brdu! POKUŠALA DA SPASE JEDINO ŠTO IMA, PA UMALO GLAVU IZGUBILA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.07.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idi, idi brate tamo, poplaviće je, trči brate, trči žena se davi, rekao je vozač svom kolegi iz JKP "Gradska čistoća", dok je snimak zabeležen na kameri.

JEZIVO! Evo zašto se žena umalo udavila u bujici na Petlovom brdu! POKUŠALA DA SPASE JEDINO ŠTO IMA, PA UMALO GLAVU IZGUBILA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Jutros je na Petlovom brdu u Beogradu došlo do dramatičnog spasavanja žene koju je umalo odnela bujica usled nezapamćene oluje koja je pogodila prestonicu. Snimak ovog herojskog čina postao je viralan na društvenim mrežama.

 

 

Žena u panici je kopala po vodi, pokušavajući da pronađe odvodnu rešetku kako bi smanjila nivo vode oko svoje zgrade. Naime, ceo stan kad je to pokušala da uradi, bio joj je poplavljen. U jednom trenutku, voda je počela da je vuče unazad, stavljajući je u opasnost od davljenja. Srećom, vozač kamiona koji je prolazio primetio je situaciju i hitno je alarmirao svog kolegu.

- Idi, idi brate tamo, poplaviće je, trči brate, trči žena se davi - rekao je vozač svom kolegi iz JKP "Gradska čistoća", dok je snimak zabeležen na kameri.

Ubrzo je na scenu stigao hrabri radnik poznat kao Srki, koji nije oklevao ni trenutka. Ubrzanim korakom je prišao ženi i uspeo da je izvuče iz opasne situacije. Svaki kadar snimka ove akcije svedoči o dramatičnom jutru koje je zadesilo stanovnike Beograda.

- Drama na ulicama ne jenjava, ljudi trče da spasu svoje stanove, kuće, vozila, ali i živote -  navodi se u izveštaju. Nezapamćena oluja sa jakim vetrom, obilnom kišom, munjama i gromovima prvo je uspavala, a zatim probudila prestonicu, ostavljajući za sobom velike materijalne štete i dramatične trenutke spasavanja.

Ovaj podvig radnika JKP "Gradska čistoća" izazvao je lavinu pohvala na društvenim mrežama, gde ga mnogi nazivaju herojem dana.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading