OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Procurio SNIMAK Lunine sestre od kojeg ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO)

Autor:

Zabava

02.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Đogani objavila snimak kako trenira zadnjicu!

OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Procurio SNIMAK Lunine sestre od kojeg ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/ nina_djoganii

Influenserka Nina Đogani, najmlađa ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, vež izvestan period ne krije koliko predano radi na svom fizičkom izgledu. Iako izbegava javnu eksponiranost, Nina je redovno aktivna na svom Instagram nalogu gde svojim pratiteljima pruža uvid u svoj svakodnevni život.

Mlada Đoganijeva, često opisivana kao "crna verzija starije sestre Lune", posvećuje posebnu pažnju svom telu kroz redovne treninge. Kao dete iz porodice densera, očigledno je da je predana održavanju svog fizičkog izgleda, a rezultati njenog napornog rada nisu prošli neprimećeno.

Inače, Nina svoju figuru gradi vredno trenirajući, a po svemu sudeći, posebnu pažnju posvećuje razvoju svoje zadnjice, što je jasno vidljivo na njenom Instagramu i TikToku. Nedavno se pojavio snimak iz teretane na kom su se videle sve nijanse njenih mišića, što je izazvalo lavinu komentara, posebno muškog dela publike.

Korisnici društvenih mreža su bili oduševljeni i ostavljali brojne komplimente poput "Sunce ti žarko, od ovoga može da se rikne", "Au, bruka, kakvo telo", i "Vidi se da se vredno vežba, bravo Nina".

Podsećanja radi, Nina Đogani nedavno je izazvala oduševljenje svojih fanova kada se pojavila na maturskoj večeri u zanimljivoj kreaciji koju je ponosno pokazala njena sestra Luna na društvenim mrežama. Naime, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" je podelila fotografiju svoje sestre uz reči punog ponosa, ističući lepotu svoje mlađe sestre koja je zasenila na ovom važnom događaju.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Nina Đogani na maturi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gaga

02.07.2024 21:04

A šta će da pokaže drugo sem Guzice,pamet ,školu,

Vera

03.07.2024 09:01

Ko je ta osoba? Po čemu je poznata? Čime se bavi? Zašto je u fokusu? Da li sem d....a ima nešto u glavi?