OTAC JOVANE JEREMIĆ PROGOVORIO O ĆERKI: Veliko priznanje će vas ŠOKIRATI, OVO je pravi život voditeljke!

Autor:

Zabava

27.10.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Jovane Jeremić otvorio dušu!

OTAC JOVANE JEREMIĆ PROGOVORIO O ĆERKI: Veliko priznanje će vas ŠOKIRATI, OVO je pravi život voditeljke!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić, popularna voditeljka, nedavno je proslavila svoj 33. rođendan na glamuroznoj proslavi u jednom prestoničkom restoranu. Dok je sa majkom proslavljala ovaj poseban dan, Jovanin otac, čije ime nije poznato javnosti, ostao je van očiju medija. Iako retko viđamo voditeljkino oca, jednom prilikom je stao pred kamere i otkrio šta misli o svojoj naslednici.

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Jovana Jeremić


- Više sam nego ponosan na nju. Uvek kažem: 'Bravo, ćerko, samo napred!'", izjavio je Jovanin otac. Ipak, on je istakao da ima nekoliko zamerki na ponašanje svoje ćerke. "Ne dopada mi se to njeno često pominjanje intimnih odnosa. Mnogo je iskrena i poštena, mora malo da prikoči. Ona jeste dobra i prepametna žena, ali mora da se koriguje - dodao je.

Iako se retko pojavljuje u medijima, Jovanin otac priznaje da prati šta se piše o njoj.

- Vidim da je uspela, sve je postigla sama. Neke stvari je ponela od kuće, nikada je nismo učili o lošim stvarima... Bila je prepametno dete, išla je u školu, a ja nisam znao u koje odeljenje ide... Bio sam uvek siguran u nju i govorio joj da nekada i ne mora da ide, ja ću joj pravdati časove - otkrio je ponosni otac, piše Blic.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić proslavila 33. rođendan

 


Iako su retke prilike kada se Jovana sa roditeljima pojavljuje u javnosti, prošle godine je na društvenim mrežama podelila jednu fotografiju koja je oduševila njene pratioce. Na slici su Jovana, majka i otac, a ona je uz objavu napisala:

- Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi - isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam treća sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading