PEVAČICA MESEC DANA PRED SMRT OSTAVILA MUŽA: Kao da je predosetila KRAJ, objavila oproštajnu PORUKU koja ježi do koske (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama se borila sa opakom bolešću, a onda joj je život zadao još jedan udarac!

PEVAČICA MESEC DANA PRED SMRT OSTAVILA MUŽA: Kao da je predosetila KRAJ, objavila oproštajnu PORUKU koja ježi do koske (FOTO)

Foto: facebook.com/Donna Ares

Dona Ares

Proslavljena pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, hrabro se borila sa opakom bolešću, ali nažalost je izgubila tu bitku 2. oktobra 2017. godine u 41. godini. Njena uspešna karijera prekinuta je teškom bolešću koja ju je prvi put zadesila u 38. godini. Kancer joj se tri puta vratio, a tokom trogodišnje borbe sa njim, ona je često delila svoje najteže trenutke na društvenim mrežama sa svojim pratiocima.

Tokom svoje najteže borbe, Dona Ares se suočila sa ljubavnim brodolom. Mesec dana pre smrti, ona je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa bivšim suprugom, kompozitorom Džavidom Ljubovcijem, na kojoj je on bio precrtan. Ovaj potez je iznenadio mnoge, ali Dona je jasno stavila do znanja da je odlučila da okonča brak usred svoje teške borbe sa bolešću.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Dona Ares

- Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja, tu nema ničega! Nikada! Zbogom, hej, hej… Zbogom zauvek - napisala je Dona tada, koja se neposredno pre toga vratila u svoj rodni Bihać iz Danske gde je živela sa suprugom, a Džavid je ovaj pevačicin postupak samo jednom prokomentarisao javno i to nakon njene smrti:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

 

 

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zameram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa lošerekao je tada Džavid i dodao:

Republika

Foto: youtube printscreen

Dona Ares

- Doktori su joj u aprilu rekli koliko joj je ostalo života… Ona je te poslednje dane želela da provede kod kuće, sa porodicom. Više nije mogla da se leči, nije bilo načina.

Nakon objave o razvodu, Dona se samo jednom obratila javnosti na društvenim mrežama, i to kao da je predosetila kraj, te su njene poslednje reči mnogi protumačili kao oproštaj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

 

- Voli vas vaša Dona Ares - objavila je pevačica neposredno pred smrt.

Kako je kraj bio sve bliži, Dona je želela da provede poslednje dane kod kuće, sa porodicom. Nažalost, lekari su joj u aprilu saopštili koliko joj je ostalo života, a početkom oktobra ispraćena je na većni počinak na Gradskom groblju Humci u Bihaću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading