TIJANA AJFON PROŠETALA NOVOG DEČKA! Uhvaćena sa OPASNIM frajerom, BOLI GLAVA kako izgleda: Mišićav i sav u tetovažama (FOTO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa u novoj ljubavi!

TIJANA AJFON PROŠETALA NOVOG DEČKA! Uhvaćena sa OPASNIM frajerom, BOLI GLAVA kako izgleda: Mišićav i sav u tetovažama (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tijana Ajfon sa novim dečkom

Večeras je popularni pevač Sloba Radanović zvanično predstavio svoj novi album "Infarkt duše" na promociji u jednom prestoničkom lokalu. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste dolazak bivše rijaliti učesnice i popularne starlete, Tijane Maksimović poznatije kao Tijana Ajfon, koja je ovom prilikom odlučila da pokaže novog dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Naime, kako smo mogli da primetimo, Ajfonka je na promociju Radanovićevog novog projekta stigla u pratnji svoje nove jače polovine, koji je nije ispuštao iz ruku. Novopečeni par je nasmejalno pozirao prisutnim foto-reporterima, a u jednom momentu, pao je i poljubac.

Ovim povodom kontaktirali smo Tijanu, koja nam je kratko potvrdila naše navode.

- Jeste, istina je, u vezi sam - istakla je atrkativna crnka za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tijana Ajfon ima novog dečka

Podsećanja radi, Tijana Ajfon nedavno je progovorila o muškarcima, te otkrila kakve kriterijume mora da poseduje njen partner.

- Idealan muškarac je pažljiv, darežljiv. Ja sam bogata, kako ide, para na paru, vaška na vašku. Ne mogu da izdržavam nekog dečka! Izdržavala sam ja svakakog, sad samo sa parama, nemam više vremena. Kad imam manjka para, ja kažem, nemam sad para da se zaljubljujem. To nije sponzoruša, samo ne mogu da izdržavam nikog - istakla je Maksimovićeva za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading