OVDE ĆE DARKO ŽIVETI SA KATARINOM I BEBOM: Folker obišao gradilište, a prvi komšija mu je poznati KOLEGA! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dado Polumenta pazario stan u istom naselju kao i Darko!

OVDE ĆE DARKO ŽIVETI SA KATARINOM I BEBOM: Folker obišao gradilište, a prvi komšija mu je poznati KOLEGA! ŠOK! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularni folker Darko Lazić nedavno je kupio stan u Novom Sadu, gde pravi svoju oazu mira sa suprugom Katarinom Lazić, sa kojom će uskoro proslaviti prvu godišnjicu braka. Folker se smirio i posvetio porodičnom životu, a sada je i obišao radove na svom stanu.

Zanimljivo je da mu je društvo pravio kolega Dado Polumenta, koji je pazario stan u istom kompleksu. Reč je o luksuznom naselju koje će prostirati na 9.000 kvadratnih metara, a u sklopu koga će postojati i četiri bazena, dečija igrališta, podzemne garaže, staze za šetnju i vežbanje...

Inače, nedavno se pojavila vest da je Katarina trudna i da Darko čeka treće dete. 

Mi još nismo ni radili test za trudnoću, tek treba da idemo da ga radimo, tako da tek za par dana kad odemo znaćemo da li je Kaća trudna ili ne. Kad saznamo, javićemo – rekao je Lazić tom prilikom za "Blic".

Juče se oglasila i ona putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Katarina i Darko rade na potomstvu

- Kao što je Darko i izjavio, ne znamo, jer nisam radila test za trudnoću, ali kada budemo znali rado ćemo podeliti tu srećnu vest - napisala je Kaća na svom storiju, pa dodala:

- Darko nije dao nijednu drugu izjavu, niti je tačno da je potvrdio moju trudnoću - dodala je ona na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Darko Lazić i Katarina izgovorili su sudbonosno "da" u avgustu prošle godine, a svadbeno veselje priredili su u pevačevom rodnom Brestaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading