CECA SE GUŠILA U SUZAMA NA VELJKOVOM MEČU: Evo šta je RASPLAKALO pevačicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.04.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije mogla da zaustavi suze na bokserskom meču svog sina!

CECA SE GUŠILA U SUZAMA NA VELJKOVOM MEČU: Evo šta je RASPLAKALO pevačicu! (FOTO)

Foto: F.S./ATAImages

Ceca i Veljko

Sinoć, 24. aprila, Veljko Ražnatović je igrao za prolazak u finale kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u boksu, gde je odneo pobedu i osvojio bronzanu medalju. Sa tribina ga je bodrila majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, porodični sveštenik vladika Stefan Šarić, ali i Đorđe David i Ivana Peters.

Republika

Foto: F.S./ATAImages

Veljko osvojio bronzanu medalju za Srbiju

Ceca je sve vreme bila napeta dok je pratila meč, a onda je zaplakala kad je sudija saopštio da je njen sin pobedio. Čim se završio meč, Veljko je poleteo majci u zagrljaj.

Kako je sama priznala nakon meča, suze nije mogla da zaustavi.

- Meni još uvek idu suze, preemotivna sam, znam šta mu ovo znači. Dobio je šansu da preko svoje države dobije večerašnji meč. On je maštao o ovome. Ovo je za mene stresno, navikli smo da boksuje, ali uvek navijamo da pobedi. Dobija na samopouzdanju - rekla je Ceca za "Blic" nakon meča i dodala:

- I meni se ostvario san - rekla je pevačica.

Republika

Foto: F.S./ATAImages

Ceca se rasplakala na kraju meča, nije mogla da zaustavi suze

Veljko je, inače, doneo devetu bronzu Srbiji sinoć. Došao je do pobede u kategoriji do 86 kilograma u sudaru sa Moldavecem Čirakov Andreiem. Srbija je na Evropskom šampionatu u boksu osvojila čak dvadeset medalja.

- Nimalo laka pobeda, dao sam obećanje i osvojio sam medalju za moju Srbiju. Svaka čast mom protivniku na odličnom meču. Sutra me očekuje najteži meč u životu protiv Rusa Ataeva, zalečiću sebe koliko god mogu za ovih 24 sata i idemo dalje. Ovo mi je najlepši dan u životu posle rođenja moje dece. Verujte u sebe i verujte u Boga, živela Srbija! - poručio je Veljko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Auuu

25.04.2024 11:43

Bože me sačuvaj, majka i sin, ali ovde koda ljubav vode.