PRVA IZJAVA DRAGANE MIRKOVIĆ NAKON RAZVODA! Pevačica prekinula ĆUTNJU o Toniju: Ne volim da budem SAMA, jača sam nego IKADA! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

25.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković nakon razvoda od Tonija Bijelića ne krije koliko je srećna!

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, popularna pevačica Dragana Mirković, ponela je najveće priznanje, čime je potvrdila svoj neosporan talenat i dugogodišnji uspeh na sceni. Nakon što joj je uručena nagrada, Dragana je izrazila svoje oduševljenje i ponos, ističući da je ovo priznanje koje nije očekivala.

- Presrećna sam, pre svega moram da kažem... Dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije, i to organizacije koja je jedina zadužena za tako nešto i jedino zvanična kada su ovakve nagrade u pitanju. Ovo je nešto što nisam još očekivala... Evo, biću skromna, zaista nisam očekivala! Kažu da sam najmlađi dobitnik nagrade za nacionalnog estradnog umetnika Srbije za 2023. godinu! Šta reći - istakla je pevačica na samom početku razgovara za Republiku, te se osvrnula na atmosferu koja ju pratila poslednjih nekoliko nedelja, nakon što je saopštila javnosti da se razvodi:

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

- Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna i počastvovana jednom divnom karijerom.

Govoreći o svojoj ulozi majke, Dragana je istakla kako je nedavni odmor sa decom bio fantastičan te da je izuzetno zahvalna na njihovoj podršci i ljubavi. Ponosna na svoju decu, istakla je da je njihova podrška i ponos na nju, za nju najveći uspeh.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Dragana Mirković

- Na odmoru sa decom je bilo super, uvek me obraduju sa nečim, oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi. Pametni i normalni, čvrsto stoje na zemlji. Ja sam im zahvalna što su uvek uz mene i što me vole, i što su ponosni na mene. Marko i Manuela su preponosni na svoju majku, to je najveći uspeh koji mogu da dobijem - iskrena je pevačica, te otkrila da njen sin Marko nije njen menadžer, kako se pisalo u medijima:

Marko nije moj menadžer, on ne treba time da se bavi, ali mi puno pomaže. Samim svojim prisustvom, zapisuje neke stvari. Zahvalna sam mu, jako je ozbiljan u svemu što radi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Roki

30.04.2024 06:09

Nije ni čudo sto Toni trazi mladju i ljepšu p....,ova ko balvan,nikad ruznija a i stara vise,potrosena a i izrekla Ira se ona sad ko niko preko Tonija.