"ONO ŠTO NISTE MOGLI DA JOJ PRUŽITE..." Emotivan govor na sahrani Bojane Janković tera jezu u kosti, porodica se raspada od tuge!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

26.04.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se porodica i prijatelji zauvek oproste od pokojne Bojane Janković.

"ONO ŠTO NISTE MOGLI DA JOJ PRUŽITE..." Emotivan govor na sahrani Bojane Janković tera jezu u kosti, porodica se raspada od tuge!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Po završetku opela tužna povorka je krenula kako dalje na groblje kako bi se svi prisutni oprostili od Bojane Janković.

Sin njene sestre Ivane Nikolić nosio je krst, dok je Bojanina ćerka nosila sliku. Kako su deca bila van sebe, svi su s vremena na vreme prilazili da pitaju kako su, pa su im usput dodavali vodu kako bi izdržali sve na nogama. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

Došlo je vreme da Bojanu isprate na večni počinak, a sveštenik je održao govor, koji je dodatno slomio sve pristne: "Ono što niste mogli da joj pružite, pružite drugima. Da svi nastavimo da podržimo našom ljubavlju i verom Bojanu na tajnom putu sa Bogom. Naša dobra vera njoj je sada potrebna. Tuga koju osećamo je izraz naše ljubavi. Potrebno nam je da prevaziđemo grehe božjom milošću. Da svi sretnemo jednog dana u carstvu nebeskom, Bojanu obasjanu radošću vaskrsenja".

Bojanine ćerke prolaze kroz pakao zbog iznenadne smrti majke, a najveća podrška u ovim momentima im je otac. Međutim, školski drugovi, zajedno sa nastavnicima, odlučili su da isprate Bojanu na večni počinak, te su se na sahranu pojavili noseći ogroman venac i time pružili podršku Bojaninim naslednicama.

Podsećamo, nekadašnja voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila u 46. godini, ostavljajući iza sebe tugu koja je zavila njenu porodicu i mnoge poznate ličnosti u crno. Njena sahrana je zakazana za petak na Novom groblju, gde će se poslednji put oprostiti od nje u 14.30.

Bojanina smrt ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, s obzirom da uzrok smrti nije zvanično potvrđen. Hitna pomoć je konstatovala njenu smrt, a telo nije pokazivalo vidljive tragove nasilja. Više javno tužilaštvo je naredilo obdukciju, a telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading