NIKOLA ROKVIĆ POKAZAO AMAJLIJU NA PUTU DO GRČKE: Ova scena je sve dirnula u srce!

Autor:

Zabava

26.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo oglašavanje Nikole Rokvić na putu ka Grčkoj!

NIKOLA ROKVIĆ POKAZAO AMAJLIJU NA PUTU DO GRČKE: Ova scena je sve dirnula u srce!

Foto: Instagram.com

Poznati srpski pevač Nikola Rokvić pre pet dana započeo je svoje hodočašće ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, sa namerom da prikupi novčana sredstva za dečju onkologiju putem fondacije "Porodica" koju je osnovao sa suprugom Bojanom Barović. Za samo pet dana, uspeo je da prikupi iznos od četiri miliona dinara, što je izuzetan uspeh i primer humanosti.


Nikola Rokvić, u pratnji supruge i troje prijatelja, svakog dana prelazi oko trideset kilometara, dok su mu prijatelji omogućili udoban smeštaj tokom narednog meseca vozeći kamp prikolicu. Ova humanitarna akcija privukla je pažnju javnosti i podršku prijatelja i kolega iz javnog života, kao što je to učinio i jedan poznati hrvatski pevač.

Ovo hodočašće nije samo fizički izazov već i duhovni podvig, kako je istakao sam Rokvić. On je podelio da je morao da se pripremi kako fizički, tako i mentalno, ali i da uskladi medijsku pažnju koja prati njegovo javno ime sa ciljem prikupljanja sredstava za bolesnu decu. Ovo je izuzetan primer lične žrtve zarad višeg cilja, čime je Nikola Rokvić pokazao svoju predanost humanitarnom radu.
Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

 


Na petom danu svog hodočašća, Nikola Rokvić je podelio sa javnošću da mu je "amajlija" na putu podviga ikona Svetog Nektarija Eginskog, čije mošti su poznate po čudima isceljenja. Ovo simbolično gesto dodatno je naglasilo duhovnu dimenziju ovog putovanja i pokazalo Rokvićevu veru i posvećenost svom cilju.

Nikola Rokvić je svojim hodočašćem za pomoć bolesnoj deci pokazao izuzetnu predanost humanitarnom radu, ali i duhovnu snagu. Njegova inicijativa je ne samo inspirativna već i podsticajna za sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarne akcije i pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija. Ovo hodočašće predstavlja primer kako pojedinac može da učini veliku razliku u životima drugih, te kako zajedničkim naporima možemo da ostvarimo značajan pozitivan uticaj na društvo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading