ĐOLETA JE BILO SRAMOTA LUNINOG BLAMIRANJA U ZADRUZI: Zbog ovih scena nije smeo da izađe na ulicu!

Autor:

Zabava

26.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile tajnu Đoleta i Vesne Đogani!

ĐOLETA JE BILO SRAMOTA LUNINOG BLAMIRANJA U ZADRUZI: Zbog ovih scena nije smeo da izađe na ulicu!

Foto: ST/Dragan Kadić, A. Nalbntjan

Vesna i Đole Đogani, poznati estradni par, žive na Novom Beogradu, gde su adaptirali svoj stan prema svojim željama. Njihove komšije su istakle da su veoma vredni i radni, te da ih uglavnom viđaju "u pokretu". Đole je često zauzet poslovnim obavezama, dok Vesna brine o deci i vodi računa o njihovim nastupima. Komšije su istakle da su deca izuzetno vaspitana, a da su uloge u njihovoj kući jasno podeljene.

Prema rečima komšija, Đole deluje ozbiljnije od svoje supruge Vesne, koja je privatno opuštenija. Đole je više fokusiran na finansijsku stabilnost porodice, dok Vesna voli da snima klipove u kraju i uživa u opuštenijem životnom stilu.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Đogani i Đole Đogani

 

Porodični život Đoganih je bio uznemiren zbog Luninog učešća u rijaliti programima. Đole i Vesna su želeli da se distanciraju od celokupne situacije, a njihovi komšije su istakle da su u super odnosima sa ostalim članovima porodice.

- Sve to je uticalo na čitavu tu familiju. Lunino blamiranje, nervni slomovi, ponašanje...Mislim da je Đoleta bilo sramota svega što se dešavalo, na pitanja o njoj je odmahivao rukom. Gledao je da se što više ograde od toga, a mnogi su ih poredili. Gagija nismo viđali u kraju, ali sestre mu dolaze. Mislim da su svi u super odnosima, ali da Đole želi svoju porodicu da udalji od rijaliti priče - kaže jedan od komšija koji bolje poznaje porodicu Đogani za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading