PORODIČNA DRAMA LEPE LUKIĆ! Banka joj oduzela KUĆU zbog HIPOTEKE i prodala za MILION: Pevačica otkrila šta se desilo!

Autor:

Zabava

26.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić otkrila istinu o gubitku kuće!

PORODIČNA DRAMA LEPE LUKIĆ! Banka joj oduzela KUĆU zbog HIPOTEKE i prodala za MILION: Pevačica otkrila šta se desilo!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić

U selu Miločaj kod Kraljeva, rodna kuća poznate pevačice Lepe Lukić, prodata je na javnoj licitaciji po ceni od 1.000.000 dinara. Ova kuća ima poseban emotivni značaj za Lepe Lukić, budući da je često isticala kako je rado odlazila tamo, posebno dok su joj majka Milosija i brat Rajko bili živi.

Međutim, nakon što je kuća prodata, usledio je neočekivan obrt. Prema rečima izvora 2021. godine, razlog zbog kojeg je kuća otišla "pod doboš" bilo je neplaćanje kredita od 10.000 evra, koji je podigao pevačicin bratanac Rade Jovanović. Ipak, kasnije je Rade uspeo da vrati kuću, otkupivši je od nove vlasnice - žene iz obližnjeg sela, koja je na licitaciji dala najbolju ponudu.

Foto: printskrin

Lepa Lukić

 

- Rade je imovinu založio pod hipoteku u jednoj banci zbog kredita koji nije vratio. Onda je taj dug preuzela jedna firma iz Beograda koja se bavi otkupom dugova, to je urađeno po starom zakonu o izvršenju, koji je podrazumevao prvu prodaju na 60 odsto, a drugu na 30 odsto od procenjene vrednosti. Kuća je prodata odmah na 60 odsto, a Rade se nije pojavio na tom ročištu, iako je bio uredno pozvan. Osim kuće, prodato je i zemljište pod zgradom i jedna livada treće klase. Sve to je prodato za malo više od milion dinara. Za to je bila zadužena javna izvršiteljska kancelarija Z. S. Bila su dva ponuđača, a kuću je kupila jedna žena iz susednog sela -rekao je tada izvor za Kurir.


Pevačica Lepe Lukić se povodom ovog događaja oglasila za medije, izražavajući verovatno svoje emotivno vezivanje za rodnu kuću i zahvalnost što je kuća ostala u porodičnom vlasništvu.

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić

 

- Rade je rekao da mu je novac obezbedila ćerka, koja živi, čini mi se, u Belgiji. Ostao je da živi tu u kući sa suprugom, mislim da je ona iz Pljevalja. Pokraj kuće drže i etno-restoran - govorio je izvor u martu 2022. godine.

- Ja nemam ništa sa tom kućom, ja sam tu samo odrasla. Odavno sam se odrekla te kuće u korist bratanca koji tamo živi i radi. I da je podizao kredit, ja sa tim nemam ništa – rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading