RELJA POPOVIĆ GO U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM: Isplivala ŠOKANTNA fotografija, svi bruje o ovome! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna objava na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju!

RELJA POPOVIĆ GO U KREVETU SA DRUGOM ŽENOM: Isplivala ŠOKANTNA fotografija, svi bruje o ovome! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Relja Popović

Popularni reper Relja Popović oprobao se i kao glumac u više uloga, a poslednja mu je u filmu "Videoteka", čija se premijera nedano održala. Relja u filmu glumi sa Mionom Marković, koja tumači jednu od glavnih ženskih uloga. Na zvaničnom Instagram profilu ovog filma osvanula je zanimljiva fotografija.

Radi se o sceni u filmu, a Miona i Relja leže obnaženi u krevetu, dok joj on miluje vrat. Fotografija je privukla veliku pažnju. 

Inače, premijera ovog filma održana je na 52. FEST-u, a reper je tada stigao a svojom suprugom, popularnom pevačicom Nikolijom Jovanović, kao i sa svojim prijateljem, reperom Stefanom Cvijovićem Cvijom. Relju je podržao i rođeni brat, Miša Popović. Osim njih, na premijeru su stigli glumci Igor Benčina, Miona Marković, Iva Ilinčić, Mina Sovtić, Vahid Džanković, Ana Pindović i mnogi drugi...

Relja nam je nedavno otkrio kako se snašao ulozi.

- Njegova polazna tačka je slična mojoj. On dolazi iz nekih skromnih uslova života, polusiromaštva, ali na drugačiji način od mog životnog puta se opredeljuje za stvari koje će raditi, a posle i za neke izbore koje će praviti. Meni su bile zanimljive dve stvari, a to je da se vratim u taj svet iz kog sam krenuo, da ga ponovo osetim, a sa druge strane da ispitujem kakve bi posledice bile da sam na tom svom putu donosio neke drugačije odluke. To je neka bazična stvar koja me je inspirisala kad sam gradio lik iako se nikad ne vodim time da gradim lik nego se u sebi preispitujem da li bih ja da sam se našao tad u tom vremenu i tim okolnostima tako radio i da kopam po sebi - pričao je poznati reper.

Republika

Foto: Foto Dušan Milenković

Relja Popović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading