UMRO BRAT POZNATOG PEVAČA: On saopštio tragične vesti, kroz plač ponavljao JEDNO PITANJE!

Autor:

Zabava

01.05.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Habibović otkrio javnosti da je ostao bez brata, pa se oprostio potresnim rečima.

UMRO BRAT POZNATOG PEVAČA: On saopštio tragične vesti, kroz plač ponavljao JEDNO PITANJE!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Emir Habibović

Pevač Emir Habibović nedavno je objavio potresnu poruku na društvenoj mreži Instagram, koja je izazvala pažnju javnosti. U svojoj objavi, Emir je otkrio da je nedavno izgubio brata, izražavajući svoju tugu i šok zbog gubitka. Uz emotivnu fotografiju mladića, Emir je napisao:

- Zašto ti, brate moj? Zašto? Voli te brat - napisao je Emir uz fotografiju mladića i dodao:

- Sada ste zajedno, braćo moja. Molim uzvišenog da vam podari dženet. Nije trebalo ovako nikako, nije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Emir Habibović

Međutim, ono što je izazvalo zbunjenost među javnošću jeste činjenica da na umrlici nema imena Emirovog brata, što je dovelo do spekulacija da li je reč o stvarnom bratu ili nekoj drugoj osobi koju Emir oslovljava na taj način. Ova tajanstvenost dodatno je intrigirala javnost, koja je počela da spekuliše o mogućim razlozima zašto Emir nije otkrio više detalja o gubitku koji je doživeo.

Ostaje da vidimo da li će Emir Habibović otkriti više informacija o ovom tužnom događaju ili će ostaviti javnost u neizvesnosti. U međuvremenu, njegovi fanovi pružaju podršku i reči saučešća pevaču u ovim teškim trenucima.

Nakon što je Emir Habibović podelio svoju potresnu poruku na Instagramu, mnogi ljudi su izrazili saučešće i podršku pevaču. Njegovi fanovi su se obratili emotivnim porukama i rečima podrške, šaljući mu ljubav i molitve u ovim teškim trenucima.


Takođe, javnost je pokazala interesovanje za Emirov privatni život, želeći da sazna više o osobi koju je pevač izgubio. Spekulacije su počele da kruže o tome ko bi mogao biti Emirov brat i zbog čega nije navedeno ime na umrlici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading