ALEKSANDRA MLADENOVIĆ U STANJU ŠOKA NAKON SAOBRAĆAJKE: Pevačica istraumirana, lekari joj konstatovali povrede noge!

Autor:

Zabava

03.05.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović se oglasila nakon sinoćnog udesa!

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ U STANJU ŠOKA NAKON SAOBRAĆAJKE: Pevačica istraumirana, lekari joj konstatovali povrede noge!

Foto: TV Pink/printscreen

Jutros u Beogradu na vodi, poznata pevačica Aleksandra Mladenović doživela je saobraćajnu nezgodu kada je na nju naleteo autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća. Pevačica je odmah prevezena u Urgentni centar gde su joj lekari konstatovali lakše telesne povrede.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Izjavila je da se seća vrlo malo zbog traume koju je preživela, ali je istakla da je srećna što su svi živi i zahvalna Bogu na tome.

Mladenovićeva je otkrila da je bila sama u automobilu i da se ne seća ničega od samog sudara, koji se dogodio u blizini njene zgrade. Nakon sudara, hitna pomoć ju je prevezla u Urgentni centar gde su joj dijagnostikovane povrede noge. Sada se oporavlja kod kuće, uz podršku svojih bližnjih.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aleksandra Mladenović

 

- Sama sam bila u automobilu, sve se dogodilo u blizini moje zgrade. Od šoka se ne sećam ničega. Nakon sudara su me kolima hitne pomoći prevezli u Urgentni centar gde su mi ustanovljene povrede noge. Sada sam kod kuće i dobro sam, telefon mi neprestano zvoni i svi su zabrinuti. Ali ono što je najvažnije je i hvala Bogu da je tako, je da smo svi živi - izjavila je Mladenovićeva za Republiku.

Nakon saobraćajne nezgode, Mladenovićeva je istakla da je preplavljena brigom svojih fanova i da joj telefon neprestano zvoni od zabrinutih prijatelja i kolega. Njena nezgoda izazvala je veliku zabrinutost među javnošću, ali je srećom, ona dobro i oporavlja se kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading