OVAKO RAŽNATOVIĆI PROSLAVLJAJU VASKRS: Veljko i Bogdana okupili porodicu na broju, a OVE REČI su sve dirnule u srce!

Autor:

Zabava

05.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko i Bogdana Ražnatović nastavili porodičnu tradiciju!

OVAKO RAŽNATOVIĆI PROSLAVLJAJU VASKRS: Veljko i Bogdana okupili porodicu na broju, a OVE REČI su sve dirnule u srce!

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović i njegova porodica su Uskrs dočekali na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, gde su se okupili kako bi proslavili ovaj najradosniji praznik. Prisustvovali su liturgiji zajedno sa Cecom Ražnatović i suprugom Bogdanom, koja je retko viđena u javnosti, ali ovoga puta je pokazala trudnički stomak. Bogdana se trudi da daleko od očiju medija uživa u blagoslovenom stanju, a bračni par uskoro očekuje i trećeg sina.

Veljko je na Instagramu objavio porodičnu fotografiju sa suprugom Bogdanom i sinovima, upućujući čestitke povodom Uskrsa. U svojoj poruci je istakao: "Hristos Vaskrese braćo i sestre i sve najbolje od srca od mene i moje porodice. Da Hristos caruje u svima nama, jer je Hristos sin Božiji i pobeditelj smrti. Živi bili." Ovo je gest koji je sigurno obradovao mnoge pratioce Veljka Ražnatovića na društvenim mrežama.

 


U domu Ražnatovića danas postoji dva razloga za slavlje. Naime, sin Lidije Ocokoljić slavi rođendan u toku vaskršnjeg ručka, a ponosna tetka Ceca je to zabeležila na društvenim mrežama. Ovo dvostruko slavlje dodatno je obogatilo atmosferu i učinilo Uskrs još radosnijim za ovu poznatu porodicu.

Veljko Ražnatović i njegova porodica su svojim prisustvom na liturgiji i porodičnim okupljanjem pokazali kako proslavljaju Uskrs na tradicionalan i duboko ličan način. Ovaj praznik za njih je prilika da se okupe, proslave i uživaju u porodičnom zajedništvu, a njihova javna čestitka na društvenim mrežama sigurno je obradovala mnoge njihove pratioce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading