PORODILA SE CECINA SNAJKA: Bogdana Ražnatović na svet donela trećeg sina!

Autor:

Zabava

14.05.2024

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko slavlje u porodicama Ražnatović i Rodić!

PORODILA SE CECINA SNAJKA: Bogdana Ražnatović na svet donela trećeg sina!

Foto: Instagram.com

U porodici Ražnatović danas je došlo do radosnog događaja jer je Bogdana Ražnatović, supruga sina folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Veljka Ražnatovića, donela na svet njihovog trećeg sina.

Porodila se u jednoj privatnoj beogradskoj klinici i kako saznajemo, kako mama tako i beba se osećaju dobro.


- Bogdana je u bolnicu stigla u pratnji svoje tašte Cece, sestre Anastasije i naravno, svog supruga Veljka. Porodica je očigledno bila uz nju u ovom važnom trenutku, pružajući joj podršku i radujući se dolasku novog člana porodice - otkrio je izvor blizak porodici. 
Republika

Foto: Instagram.com

Bogdana i Veljko već imaju dva sina, a sada je stigao i treći naslednik


Podsetimo, Veljko i Bogdana Ražnatović već su roditelji dvojice sinova, Željka i Krstana, a sada su dobili još jednog naslednika koji će sigurno dodatno obogatiti njihov život. Ovo je svakako velika radost za njih i celu porodicu Ražnatović i Rodić.

Važno je napomenuti da su ovo informacije koje su trenutno dostupne, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje detalje o imenu novog člana porodice Ražnatović, kao i fotografije malenog naslednika. Svi želimo novoj bebi Ražnatović srećno detinjstvo i puno zdravlja, uz nadu da će doneti dodatnu radost i sreću svojoj porodici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading