POZNATA VODITELJKA ŽIVI U VILI S BAZENOM: Prva rijaliti zvezda u Srbiji danas ovako uživa u LUKSUZU (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po povratku sa Maldiva gde je bila na odmoru sa porodicom Ena Popov nastavila je da uživa u toplim danima kod kuće.

POZNATA VODITELJKA ŽIVI U VILI S BAZENOM: Prva rijaliti zvezda u Srbiji danas ovako uživa u LUKSUZU (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Novosadska voditeljka i nekadašnja rijaliti zvezda Ena Popov nedavno je zapalila društvene mreže svojim vrelim fotografijama sa egzotičnog odmora na Maldivima.

Uživala je u luksuznom putovanju sa suprugom, poznatim biznismenom Nenadom Čankom, a njen povratak u Srbiju nije značio i kraj uživanja u toplim danima.

Naime, po dolasku u Novi Sad, Ena se vratila svakodnevnim obavezama, ali i dalje koristi svaku priliku za uživanje u toplim danima, posebno kraj bazena koji se nalazi u njenom dvorištu. Pratioci na društvenim mrežama imaju priliku da vide njene aktivnosti i uživanje u lepom vremenu, bilo to sa suprugom i ćerkama ili na nekom drugom mestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Popov Ena (@enapopov)

 


Podsetimo, Ena Popov postala je poznata kroz svoje učešće u prvom rijaliti programu u Srbiji "Veliki brat", gde je bila u vezi sa Markom Miljkovićem. Njihova emotivna veza trajala je duži vremenski period, a bili su prvi ljubavni par koji je imao vrele akcije pred kamerama.
Republika

Foto: youtube/printscreen

Ena Popov i Marko Miljković bili su prvi rijaliti par u Srbiji

Ena je tada imala samo 19 godina i, kako je istakla, ponašala se u skladu sa svojim osećanjima, ne obazirući se na milione ljudi koji su ih posmatrali.

Poznato je da Ena Popov, danas, ima jednu od najluksuznijih kuća u Novom Sadu.

Njen životni stil odiše luksuzom, a svakodnevno uživanje pored bazena samo je jedan od segmenata njenog života koji deli sa javnošću. Ena se trudi da iskoristi svaki trenutak za uživanje, što nije izostalo ni nakon povratka sa odmora.

Ena Popov je svojevremeno izjavila da nije sagovornik za temu njene prošle veze, te da nema potrebu da se pravda. Njen životni stil i javne aktivnosti i dalje intrigiraju mnoge, a njen luksuzni životni stil ostaje tema interesovanja javnosti.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ena Popov sa suprugom Nenadom i ćerkama

Inače, Ena je sa suprugom Nenadom u braku od 2012. godine, a sa njim ima dve ćerke - Riju i Milu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading