OGLASILA SE TIMBERLEJKOVA BIVŠA! Evo šta radi Britni Spirs dok se Džastin trezni!

Autor:

Zabava

19.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica misterioznom objavom zbunila pratioce na mrežama.

OGLASILA SE TIMBERLEJKOVA BIVŠA! Evo šta radi Britni Spirs dok se Džastin trezni!

Foto: Profimedia

Džastin i Britni

Pop zvezda Britni Spirs oglasila se nakon vesti o hapšenju njenog bivšeg dečka Džastina Timberlejka, koji je završio u pritvoru zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Britni je misterioznim snimkom na društvenoj mreži Instagram pomalo zbunila pratioce. 

Pevačica je kasno sinoć objavila fotografiju svog koktela i nazdravila "malim stvarima" i to samo nekoliko sati nakon što je objavljena fotografija Timberlejka iz pritvora na kojoj je muzičar krvavih očiju. 

 

 

- To su male stvari koje znate - napisala je Britni uz snimak svoje šarene čaše za koktel, a nakon toga usledio je snimak pevačice u izazovnom izdanju.

Podsećamo, Džastin Timberlejk je zaustavljen nakon što je napustio otmeni američki hotel u Sag Harboru, u svom sivom BMV-u nešto posle ponoći. On je navodno prošao kroz znak stop, a kada ga je policija zaustavila odbio je da uradi alkotest. Policajcima je rekao da je popio samo "jedan martini", dok je tri puta odbio da uradi test koji pokazuje nivo alkohola u krvi, pokazuju sudski zapisi.

 

 

Spirs, koja je izlazila sa Timberlejkom od 1999. do 2002. godine, u svojoj zagonetnoj objavi nije dalje komentarisala ništa u vezi sa Džastinovim slučajem.

Bivši par je imao burnu vezu, a samim tim i raskid, te su jedno drugo optuživali za prevaru. Nakon njihovog raskida, Timberlejk je objavio hit pesmu "Cry Me a River“, u kojoj se nagoveštava da je Britni bila neverna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading