SLOBA UDARIO NA DESINGERICU, PA SE DOTAKAO CECE I VOJAŽA! Evo šta je rekao o kolegama! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir je istakao da će svojom najnovijom pesmom u potpunosti "pokoriti Slobu" i da mu "neće biti dobro", a folker je posle dva meseca zatišja ponovo potkačio repera.

SLOBA UDARIO NA DESINGERICU, PA SE DOTAKAO CECE I VOJAŽA! Evo šta je rekao o kolegama! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, M.P./ATAImages

Pevač Sloba Radanović kaže da nikad ne bi snimio duetsku pesmu sa Dragomirom Despićem Desingericom, kog je ponovo isprozivao zbog načina na koji tretira ljude koji mu dolaze na nastupe i koje redovno udara patikama po glavi. 

Dragomir je istakao da će svojom najnovijom pesmom u potpunosti "pokoriti Slobu" i da mu "neće biti dobro", a folker je posle dva meseca zatišja ponovo potkačio repera.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sloba Radanović sa suprugom Jelenom

 

Da li se Desingerica kači na mene, pitate? Nije da se on kači na mene... Ja sam, jednostavno, rekao da mi se ne sviđa to što on radi. On je tad meni odgovorio... Ja sam čovek koji uvek kaže ono što drugi misle, al' neće da kažu -  rekao je prvo Sloba i dodao:

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock/Časlav Vukojičić

Sloba Radanović i Desingerica

 

- Mnogo ljudi misli kao ja, samo što su šlihtare i niko nikome neće ništa da kažu. Ja imam svoje mišljenje! Kad nešto ne valja onda kažem da ne valja... Želim sve najbolje njemu, želim mu da što pre sazri, a duet sa njim? Ne, ne, ne bih to nikada snimio. 

Foto: Radio S, Foto: Dragan Kadić

Ceca Ražnatović i Vojaž

 

Inače, Ceca Ražnatović nedavno je objavila dva nova dueta s Željkom Joksimovićem, a onda i sa mladim kolegom Mihajlom Veruovićem Vojažem, koji je izazvao buru na društvenim mrežama. Ovom prilikom Sloba se osvrnuo i na duet Cece i Vojaža o kom se ovih dana naširoko priča, ali nije mnogo želeo da duži. 

Zanimljiva kombinacija mi je to - bilo je sve što je rekao Radanović o pomenutoj duetskoj pesmi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading