JOVANA JEREMIĆ SE NIJE SUSRELA S KARLEUŠOM! EVO ŠTO JE POJAVLJIVANJE OTKAZANO! Morala da bude sa ćerkom (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je imala dosta obaveza...

JOVANA JEREMIĆ SE NIJE SUSRELA S KARLEUŠOM! EVO ŠTO JE POJAVLJIVANJE OTKAZANO! Morala da bude sa ćerkom (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Večerašnji izbor za Miss Srbije trebalo je da bude obeležen susretom voditeljke Jovane Jeremić i pop dive Jelene Karleuše u ulozi članova žirija, međutim, do toga nije došlo. Jovana je otkazala svoje učešće zbog privatnih obaveza, a kasnije je otkrila da je razlog bio povratak njene ćerke sa rekreativne aktivnosti.

Sa ćerkom sam. Vratila se dan ranije sa rekreativne, to je razlog zbog kog nisam mogla da se pojavim večeras - priznala je Jovana Jeremić, piše Telegraf.rs.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

Javnost je ostala iznenađena Jovaninim otkazivanjem, s obzirom na to da je prethodno izazvala pažnju šaljivom reakcijom na najavu Jelene Karleuše kao predsednice žirija. Njen komentar da će to biti prava zabava i pitanje kako će se usaglasiti na jednom mestu, izazvalo je brojne reakcije među obožavaocima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

Osim skandala na izboru za Miss Srbije, nedavno je Jovana Jeremić iznenadila javnost izjavom o odnosima u porodici. Priznala je da je njena majka često na blok listi, a da je njen partner Dragan Stanković prinuđen da komunicira sa njom, kao i sa njenim ocem.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

 

Izgleda da su nepredviđene okolnosti i porodične drame obeležile nedavne događaje u životu voditeljke Jovane Jeremić. Javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije i novosti iz njenog života, a sigurno je da je mnogima, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, žao što se pevačica i voditeljka nisu srele večeras na događaju u prestonici. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading