MARIJA KILIBARDA POKAZALA STOMAČIĆ! EVO KAKO SE OPUŠTA, HALJINA NIJE MOGLA SVE DA SAKRIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i njen partner Branislav Bane Vučelić dugo su krili od javnosti lepe vesti, a onda su otkrili da čekaju devojčicu.

MARIJA KILIBARDA POKAZALA STOMAČIĆ! EVO KAKO SE OPUŠTA, HALJINA NIJE MOGLA SVE DA SAKRIJE! (FOTO)

Foto: Printscren TV Prva

Marija Kilibarda

Voditeljka Marija Kilibarda uživa u medijskoj ilegali, te se potpuno posvetila trudnoći i budućoj bebi, međutim, s vremena na vreme, ljude putem društvenih mreža obavesti o tome kako teče trudnoća.

Voditeljka i njen partner Branislav Bane Vučelić dugo su krili od javnosti lepe vesti, a onda su otkrili da čekaju devojčicu.

Foto: Instagram printscreen

Marija pokazala trudnički stomak

 

Marija je inače srca publike osvojila svojim humorom i neposrednošću pred kamerama, a na mrežama povremeno objavljuje fotografije i video zapise koji fanovi sa oduševljenjem iščekuju.

Ona je tako sada pokazala koliko uživa u svakom trenutku koji provodi sa prijateljicama.

Naime, Marija je objavila fotografiju na kojoj grli svoje dve drugarice u provodu, pa nema sumnje da su se odlično provodile. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Kilibarda

 

Ona je za tu priliku odabrala široku haljinu zelene boje, ali se trudnički stomak svakako nazirao.

Kad nam ona dođe - napisala je Marija u opisu fotografije.

Foto: ATA Images

Marija Kilibarda

 

Takođe, Marija je za medije otkrila da se oseća sjajno u blagoslovenom stanju, ističući da je ovo najveći životni blagoslov za nju i njenog partnera Branislava Baneta Vučelića.

- Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja. Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću - rekla je Kilibarda za "Unu".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading